Zdravim forum mam blesk SB-900. Chcem sa spytat majitelov tychto bleskov ake baterie pouzivaju a ako dlho im vydrzia. Ja som blesk nakrmil MI-MH 2600 mAh. Po priblizne 50 zableskoch boli baterie kaput. Je to normalne? Zatial som ich nabijal iba raz.
Zdravim forum mam blesk SB-900. Chcem sa spytat majitelov tychto bleskov ake baterie pouzivaju a ako dlho im vydrzia. Ja som blesk nakrmil MI-MH 2600 mAh. Po priblizne 50 zableskoch boli baterie kaput. Je to normalne? Zatial som ich nabijal iba raz.
Nezalezi len na objeme ale aj na kvalite krmiva. Koma by Ti o tom vedel rozpravat
Nie je to normalne ... pouzivam Eneloopky ... vydrzia urcite viac ako 50 ran, ale nikdy som to nepocital ...
No ani ja som to nepocital. Len som tu chcel neako popisat ako kratko mi vydrzia... Mam tam E-force. To budu nejake francuzske tak som myslel ze su dobre a ze ich treba len poriadne nabit. A mimochodom ako dlho by sa mali nabijat?
No ani ja som to nepocital. Len som tu chcel neako popisat ako kratko mi vydrzia... Mam tam E-force. To budu nejake francuzske tak som myslel ze su dobre a ze ich treba len poriadne nabit. A mimochodom ako dlho by sa mali nabijat?
Nejake francuzke alebo z nejakej byvalej francuzkej kolonie? Mne kedysi kamos daroval take ze Forever. A tie vydrazali fakt forever. Akurat ze mali vlastnu predstavu o case
Ja ich nabijam kym mi nabijacka nepovie ze su nabite. Pouzivam nabijacky znacky Maha. POZOR: Maha nie je Hama !
Urcite skus sanyo eneloop. Dlha vydrz a v pripade nevyuzivania blesku sa samocinne nevybijaju tak rychlo ako ostatne. Aspon mam ten pocit a mam iba 2000mAh. A zalezi samozrejme na vykone zablesku. Ak strielas 1/1 tak sa nediv
nabíjam ich v nabíjačke SONY a tiež mi povie, kedy sú nabité ...
približný (nikdy som nestopoval) čas nabitia je asi 6 hodín ...
mám aj originál nabíjačku enelop, ale na nej som ešte nikdy nenabíjal (je len na dve batérie) ...
ešte mám batérie ReCyko, ale tie som v blesku mal asi iba raz, používam ich v batery gripe na foťáku ... subjektívny pocit (nič nemerané) som mal, že enelopky vydržia dlhšie, ale ruku do ohňa by som za to nedal ...
zalezi na tom v akom stave ktory akumulator je (nabija kazdy z osmich aku samostatne) a aky posob nabijania si zvolim (soft, normal, format) ... ale o dost rychlejsie ako starsie \"znackove\" ...
Okrem tych aku s nizkym samovybijanim maš možnosť tam napojiť ext..battery pack - velmi lacno. Niekde pri inej teme, čo som založil k Metz energie, to tam niekto z redakcie uviedol. www.ephoto.sk/forum/9/6437/metz-energie/strana-1/
zalezi na tom v akom stave ktory akumulator je (nabija kazdy z osmich aku samostatne) a aky posob nabijania si zvolim (soft, normal, format) ... ale o dost rychlejsie ako starsie \"znackove\" ...
áno ale to je Maha ktorá urči či baterka ma ešte nejakú kapacitu tkz. MAH , už par bateriek putovalo do koša a pritom sa javili pokiaľ som meral prud a napätie merakom ako OK , ale v zariadeni vydržali minimum .
nikon SB-900
Nie je to normalne ... pouzivam Eneloopky ... vydrzia urcite viac ako 50 ran, ale nikdy som to nepocital ...
Mam tam E-force. To budu nejake francuzske tak som myslel ze su dobre a ze ich treba len poriadne nabit. A mimochodom ako dlho by sa mali nabijat?
Mam tam E-force. To budu nejake francuzske tak som myslel ze su dobre a ze ich treba len poriadne nabit. A mimochodom ako dlho by sa mali nabijat?
Ja ich nabijam kym mi nabijacka nepovie ze su nabite. Pouzivam nabijacky znacky Maha. POZOR: Maha nie je Hama !
nabíjam ich v nabíjačke SONY a tiež mi povie, kedy sú nabité ...
približný (nikdy som nestopoval) čas nabitia je asi 6 hodín ...
mám aj originál nabíjačku enelop, ale na nej som ešte nikdy nenabíjal (je len na dve batérie) ...
ešte mám batérie ReCyko, ale tie som v blesku mal asi iba raz, používam ich v batery gripe na foťáku ... subjektívny pocit (nič nemerané) som mal, že enelopky vydržia dlhšie, ale ruku do ohňa by som za to nedal ...
www.ephoto.sk/forum/9/6437/metz-energie/strana-1/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa