My sme najlepší..............kde trčíš ,človek aby tu rýpal sám.....
tu som, od začiatku, ale asi ani nebudem písať do tohto vlákna, keďže admin ho aj tak za chvíľu zruší :-)
autor mi písal, na icq, tak som sa ho opýtal, prečo ho zrušili, on nevie, a sa ma pýtal, či to sa môže, a potom či si ho.ím, tak som ho hneď zablokoval :-) no a následne vznikla táto super téma. A kde si bol ty včera keď som čistil matnicu vďaka jednej z týchto tém? Furt tam mám bordel :-(
ale hovn.... robim tam a o nicom takom neviem :D to si kde nasiel ? :)
najnovsi novy cas vikend. uplne v strede.
teraz pozeram, ze to je ponuka Olympusu, nie len >datart< a maju to mat aj ostatne predajne ako nay, euronics, fotolab, technomarket a okay.
Olympus E-520 DZ kit
E-520 + 9-18 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + blesk FL-50R + ´batoh cez rameno´ + 2x1GB CF + LCD Krytka + handricka na objektivy len za 59.990Sk :-D :-D :-D :-D :-D
no nekup to :-D :-D :-D
autor mi písal, na icq, tak som sa ho opýtal, prečo ho zrušili, on nevie, a sa ma pýtal, či to sa môže, a potom či si ho.ím, tak som ho hneď zablokoval :-) no a následne vznikla táto super téma. A kde si bol ty včera keď som čistil matnicu vďaka jednej z týchto tém? Furt tam mám bordel :-(
teraz pozeram, ze to je ponuka Olympusu, nie len >datart< a maju to mat aj ostatne predajne ako nay, euronics, fotolab, technomarket a okay.
vola sa to EVOLUTION KIT :-D :-D :-D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa