ahojte. chcela by som sa spytat, ci dakto nema skusenosti s panasonicom fz28. chcela by som si ho kupit, ale este by som rada pocula nazor niekoho ineho. a este jedna otazka. o kolko alebo aky velky je rozdiel medzi elektronickou zrkadlovkou a normalnou zrkadlovkou. dakujem.
Všetky odpovede máš tu na fóre......ale on sa aj tak najde nejaký blb ,ktorý ti na to odpovie , po X-té , aby to bolo aj tak zbytočné pretože už zajtra nejaký Pako založí takéto isté vlákno pretože je hnilý si prečitat toto fórum a recenzie.....
Vies ja ti to poviem takto.Keby si napisala ze chces kupit nejaku zrkadlovku,tak to by ti tu radili vsetci.To by im nevadilo ze otvaras novu temu,vtedy by im nevadilo ze vsetko je na fore.Ale ty chces len obycajny kompakt a takych ony neuznavaju.Nech sa nikto nehneva ale toto som si tu vsimol uz davnejsie.Tak ahoj
Vies ja ti to poviem takto.Keby si napisala ze chces kupit nejaku zrkadlovku,tak to by ti tu radili vsetci.To by im nevadilo ze otvaras novu temu,vtedy by im nevadilo ze vsetko je na fore.Ale ty chces len obycajny kompakt a takych ony neuznavaju.Nech sa nikto nehneva ale toto som si tu vsimol uz davnejsie.Tak ahoj
a ešte by sa tu hádali či ti ponúknut zrkadlovku od nikonu, canonu atd. :-)
Neviem ako si na to prišiel, ale tu je jeden príklad toho, že hovoríš z cesty.
Podla testu z digimanie určite nekúpiš zle-V celkovém hodnocení mě fotoaparát velmi potěšil. Když tak přemítám mezi testovanými ultrazoomy, svými vlastnostmi vedle Fujifilmu S100FS kraluje kategorii ultrazoomů. Dobré vlastnosti svých předchůdců si ponechal a ty špatné opět o něco minimalizoval.Neexistuje ultazoom alebo zrkadlovka,ktorej by nebolo čo vytknúť....skus sa zamerať na mínusy-prečítaj si ich a porozmýšlaj či sú pre teba prekážkou,veľkost si vyskúšaj v obchodoch-neboj sa spýtať že si ho chceš chytit :-)
No ja jej radit velmi nemozem.ja nie som odbornik na foto.Ale za tym co som napisal si stojim.Bolo tu velmi vela pripadou ked niekto chcel kupit fotak a drviva vecsina pokial sa jednalo o kompakt bola od ignorovana tym sposobom ze co tu zakladas novu temu pohladaj si to tam a tam.pokial sa jednalo o kupu zrkadlovky tak vvyjadrovanie bolo ovela ustretovejsie.A dokazy su predsa na fore.
ak kupis ten panasonic neolutujes, vie ukladat do raw-u, vie HD video s optickym zoomom, ma vyborny objektiv, aberacia je minimalna, ma slusny rozsah zoomu.. ja som vahal medzi nim a zrkadlovkou, ale vyhralo to zrkadlo, aj preto ze uz jeden ´dovolenkovy´ kompakt ma priatelka.
Ja by som sa urcite rozhodoval medzi panasonicom FZ28 a Canonom SX1(je trosku drahsi ale lepsi) su to momentalne spice medzi ultrazoomami..(ten canon SX1 sa mi zda este trochu lepsi lebo uz ma zabudovany CMOS senzor,urcite bude robit este lepsie ostrejsie fotky s mensim sumom ,panasonic ma este klasicky CCD senzor)fuji s100fs stoji tiez za zamyslenie,ale je uz drahy-za to uz mas paradny zrkadlovy set..
suhlas, ja mam FZ-18 co je predchodca FZ-28 odlisujuci sa hlavne klasickym videom bez optickeho zoomu. FZ-28 ma aj novsi procesor, ohnisko o chlp viac do siroka. Ale kvalita fotiek je vraj priblizne rovnaka a mozem kludne tvrdit ze ultrazoom je idealny pre cloveka ktory sa uci fotit a nema peniaze na zrkadlovy set. Ja osobne Panasonic odporucam - zvladne makro, fotenie na dialku, aj nanormalnu vzdialenost. Samozrejme kvalita fotiek je inde, ale na tuto triedu fajn. Co potesi velmi je kvalitna stabilizacia, dalej je tu solidne vyvazenie bielej, viacero moznosti nastavenia AF, podla mna fajn hracka za prijemnu cenu.
panasonic lumix DMC fz28
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1331
Ale hlavne že si napísal niečo k veci a že si babe poradil.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa