Fórum » O TECHNIKE

objektiiv z IS alebo bez

pink panter
pink panter 2009-01-05 18:46:42+01
ahojte,,, mam v plane kupit canon 70-200 f4,,neviem sa ale rozhodnut ci IS verziu alebo bez...ked mozte poradte prosiim ci ma to ,,IS,, taku cenu..v tomto pripade skoro nasobok ceny,,alebo sa da zaobist aj bez..{ja osobne ho mam v plane pouzivat na vsetko akcia , krajina,atd vsak to poznate } vopred vam vsetkym dakujem !!!

MajkY
2009-01-06 22:30:33+01
Vam uz tu dobre hrabe niektorim (nemyslim, len toto vlakno). V diskusiach sami offtopic, rozoberate hocico len to co treba nie... ma to tu prestava bavit.

2009-01-06 22:49:09+01
príspevok od: MajkY
Vam uz tu dobre hrabe niektorim (nemyslim, len toto vlakno). V diskusiach sami offtopic, rozoberate hocico len to co treba nie... ma to tu prestava bavit.
V zasade ani ja nemam rad offtopic, ale co viac skutocne nemam rad su skryvacky za dvojite nicky. Na tom degraduju diskusie vo forach, bohuzial. A neviem, co vedie ludi k takej ubohosti.

pink panter
2009-01-06 23:01:42+01
no podobne ...tak BrB 69 dnes o druhej ti napisem ty mi nahodou odpises ,zajtra das temu a ja ta obvynim...ze si dvojniik ...ste jasny jak boty do roboty,koncim vlakno lebo to nema zmysel...ked mas rad tento styl komunikacie,,zacni pozerat telenovely .to ti pomoze alebo navstiv lekara cuzbuz...[a k tm ciarkam a bodkam to ako ked rad oddelujes slova ciarkami a bodkami a niekto iny tiez..je na tom nieco zle..??taky karol srnec to robi tiez to ako ma dvojnika hej ,,}the end!!!!!!!fcuk off ur self

javelin
2009-01-07 06:42:24+01
príspevok od: pink panter
no podobne ...tak BrB 69 dnes o druhej ti napisem ty mi nahodou odpises ,zajtra das temu a ja ta obvynim...ze si dvojniik ...ste jasny jak boty do roboty,koncim vlakno lebo to nema zmysel...ked mas rad tento styl komunikacie,,zacni pozerat telenovely .to ti pomoze alebo navstiv lekara cuzbuz...[a k tm ciarkam a bodkam to ako ked rad oddelujes slova ciarkami a bodkami a niekto iny tiez..je na tom nieco zle..??taky karol srnec to robi tiez to ako ma dvojnika hej ,,}the end!!!!!!!fcuk off ur self
Ešte sa uraz....my sme na vine že si tu dva krát.....

wayne
2009-01-07 07:50:53+01
rozhodoval by som sa medzi tym s IS a bez IS hlavne podla skusenosti a vyuzitia, ako casto fotim z ruky, ci mam stativ, a pod. osobne by som skor vyuzil verziu bez IS a stativ, fotit na dlhsie ohniska z ruky je pre mna problem, mam sice len 29 rokov, no obcas mi cuka uz na 80-100mm ekv. ako keby som mal parkinsona :) vacsinou staci zmenit poziciu alebo sa nejak inak podopriet a je to. ale na dlhsie ohniska z ruky by som si asi netrufal

rumrunner
2009-01-07 09:25:30+01
Bol si kamo odhaleny, nielen zatvorkami a ciarkami, ale aj uplne prva reakcia tomcata: ¨kazdopadne vam dakujem za zastavenie a radu¨ o tom svedci, takze tu radsej nikoho nefakuj, dobre??

javelin
2009-01-07 10:30:00+01
príspevok od: rumrunner
Bol si kamo odhaleny, nielen zatvorkami a ciarkami, ale aj uplne prva reakcia tomcata: ¨kazdopadne vam dakujem za zastavenie a radu¨ o tom svedci, takze tu radsej nikoho nefakuj, dobre??
Pakov , čo si radi hodnotia sami sebe svoje diela je všade dost....niektoré stránky to majú ošetrené ....bohužial tu to nie je ešte dotiahnuté do konca.....snad si to Admin porieši....

beholder
2009-01-07 10:42:29+01
príspevok od: javelin
Pakov , čo si radi hodnotia sami sebe svoje diela je všade dost....niektoré stránky to majú ošetrené ....bohužial tu to nie je ešte dotiahnuté do konca.....snad si to Admin porieši....
...páči sa ti moja fotka?......no,aby sa mi aj nepáčila?!:))))...

BP77
2009-01-07 16:08:45+01
príspevok od: beholder
...stabilizácia sa myslím trochu preceňuje...(pochopiteľné z komerčného aspektu).....naj stabilizátor je jednoznačne statív (málokde sa nedá využiť,akurát je s ním pri nosení oštara:)) ...
suhlas,IS komercne,urobi to peknych 10-12 000 rozdiel v cene,ja osobne by som investoval do svetelnosti,hlavne ked som videl na canon stranke video ako IS funguje,tam ked sa nieco posunie o co i len chlp nespravnym smerom ,tak zbohom objektiv.
http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetArticleAct&articleID=349&fromTips=1

pink panter
2009-01-07 17:07:50+01
vy ste jasny podaktory,tak ja mozem za to ze niektopouziva podobny slovosled atd.som myslel ze sa bavime o fotkach a radime si navzajom..my len objasni naco by mi boli dva nicky..keby som bol tomcat-co akoze niesom tak by som si pisal asi na kazdu fotku nemyslis,-- a rumrunner budem si fcukovat koho chcel laska moja!!

bear
- moderator
2009-01-07 19:44:35+01
tiez som nad tym rozmyslal, ale aj tak som sa rozhodol pre F4 IS. F2.8 ma dvojnasobok svetelnosti, ale aj hmotnosti. Mam 70-200/F4 IS zatial mi svetelnost staci, ak budem potrebovat viac dokupim 85/1.8 a mozno aj 135/2L a budem mat 4x vacsiu svetelnost a nizsiu turisticku hmotnost (svetelny objektiv zoberiem, len ak ho budem potrebovat). 100mm F2.8 uz mam v makro objektive. Samozrejme, kazdy ma svoje priority. Nosit so sebou vela objektivov a casto ich striedat tiez nie je nic moc.

BP77
2009-01-07 22:24:28+01
príspevok od: bear
tiez som nad tym rozmyslal, ale aj tak som sa rozhodol pre F4 IS. F2.8 ma dvojnasobok svetelnosti, ale aj hmotnosti. Mam 70-200/F4 IS zatial mi svetelnost staci, ak budem potrebovat viac dokupim 85/1.8 a mozno aj 135/2L a budem mat 4x vacsiu svetelnost a nizsiu turisticku hmotnost (svetelny objektiv zoberiem, len ak ho budem potrebovat). 100mm F2.8 uz mam v makro objektive. Samozrejme, kazdy ma svoje priority. Nosit so sebou vela objektivov a casto ich striedat tiez nie je nic moc.
mas pravdu,svetelnost,hmotnost atd.,dufam ze mas dobre skusenosti s IS.nemozem porovnat,ked budem kupovat tak pre mna staci 70-200 f4,kedze najviac fotim vonku a svetelne objektivy uz mam.

busva
2009-01-08 02:03:59+01
vy ste jasny podaktory,tak ja mozem za to ze niektopouziva podobny slovosled atd.som myslel ze sa bavime o fotkach a radime si navzajom..my len objasni naco by mi boli dva nicky..keby som bol tomcat-co akoze niesom tak by som si pisal asi na kazdu fotku nemyslis,-- a rumrunner budem si fcukovat koho chcel laska moja!!
Myslim, ze je dost pod uroven mat zalozenych viac kont, mal by si sa nad sebou zamysliet a dalej sa nestrapnovat.. Netreba byt lingvista aby si kazdy vsimol, ze za tomcat a tebou stoji ta ista osoba. + ritchi77 bude asi tiez nejaky pribuzny, ked ti ohodnotil krasne fotky a ma rovnake priezvisko...
Ad 70-200: v dohladnej dobe sa na nu tiez chystam a vyzera to na 70-200 F4 IS, kedze F 2.8 pri nej nevyuzijem a investicia do kvalitnejsieho prevedenia,vodo/prachotesnosti a IS mi za to stoji.

tomcat
2009-01-09 01:18:32+01
odkaz pre vsetkych nedovercivych- tu Tomcat jediny a pravy..takze ad1=na fore mam zopar znamych konkretne -Izino,lopticka,majkl, a ritchi pozname sa z Irska a sem tam si pismeme na fotky ,na com nevidim nic zle kedze podla mna az take zle nie su..ad2 Stvorenie menom Pink Panter sa my priplietlo do cesty pred tyzdnom ked pridal fotku ,trocha som ho zvozil za kvalitu a pod,,odvtedy mi chodi sukromna posta typu-ty chudak nauc sa fotit..teraz sa skuste zamysliet kolko casu by vam zabralo prestudovat si niekoho profil,pozriet frazy styl pisania ,,vacinou vsetci dame komen pekne,vystizne,paci sa alebo len ;)..a zneprijemnit mu tak zivot??ja fakt 2 nicky nepotrebujem!!dakujem

tomcat
2009-01-09 01:22:42+01
a ty _Mr Panter uz skonci tuto hru na slepu babu a radsej si pridaj aspon nejake foto do galerie lebo ziva prazdnotou,tak ako tvoja hlava,jedine co vies je...!!{velke nic}!!

wayne
2009-01-09 07:35:20+01
príspevok od: tomcat
odkaz pre vsetkych nedovercivych- tu Tomcat jediny a pravy..takze ad1=na fore mam zopar znamych konkretne -Izino,lopticka,majkl, a ritchi pozname sa z Irska a sem tam si pismeme na fotky ,na com nevidim nic zle kedze podla mna az take zle nie su..ad2 Stvorenie menom Pink Panter sa my priplietlo do cesty pred tyzdnom ked pridal fotku ,trocha som ho zvozil za kvalitu a pod,,odvtedy mi chodi sukromna posta typu-ty chudak nauc sa fotit..teraz sa skuste zamysliet kolko casu by vam zabralo prestudovat si niekoho profil,pozriet frazy styl pisania ,,vacinou vsetci dame komen pekne,vystizne,paci sa alebo len ;)..a zneprijemnit mu tak zivot??ja fakt 2 nicky nepotrebujem!!dakujem
ludia o tvojej schyzofrenii usudili na zaklade 2 veci.
1-pouzivate rovnake zlozene zatvorky a nikto okrem vas 2 tak nerobi (mylim sa?)
2-pink.panther zalozil temu ze chce objektiv a ty ides donho.. naco, ked je to jeho vlakno? nie je to trochu podozrive?
je mni to jedno a nepoznam ta a 1/2 prispevkov v tomto vlakne je zbytocna, rovnako ako tento moj, ale ked to nevidis sam, niekto ti to ukazat musi..
co sa tyka fotenia, je na kazdeho individualnych schopnostiach a pristupe. mozes ma ty alebo pink panther poslat ucit sa fotit ze mam na nic fotky a posluchnem ta, som len zaciatocnik a fotit ma bavi, kazdy den si musim urobit niekolko fotiek, aj ked su to len somariny z bytu ktore zmazem este vo fotaku pretoze nemaju ziadnu vypovednu ci akukolvek hodnotu, ale, bavi ma to, a na vetach typu ty chudak a podobnch tebou citovanych sa vskutku bavim,,
howgh

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()