Bohuzial existuje, a vela, vela, vsetky stredne formaty v digi triede su od 300-tisic hore, napr. Mamiya, Hasselblad a pod.. A nakoniec, staci ze mas zostavu napr. Nikon D3+prislusenstvo+par profi objektivov a lietas medzi 300-800 tis.
na stranke www.bhphotovideo.com mas skoro celu ponuku Hasselbladu, tam sa da vybrat aj za take nekrestanske prachy. Videl som fotky z 39PMPx H-systemu a to uz je panove fotografove neco. Jednoznacne daleko pred vsetkym ostatnym. Mimoriadna kvalita, ale vali to subory tak dobre cez 100 Mb, co je problem bez super dobrej techniky aj spracovat. S tym nafotis detail kridla muchy a urobis obraz, kvalita kresby - dokonalost sama. Akurat trocha drahe.
Bohuzial existuje, a vela, vela, vsetky stredne formaty v digi triede su od 300-tisic hore, napr. Mamiya, Hasselblad a pod.. A nakoniec, staci ze mas zostavu napr. Nikon D3+prislusenstvo+par profi objektivov a lietas medzi 300-800 tis.
čo sú to za značky nikdy som o tom nepočul, vyrábajú len profesionálne náradie?
To akoze si zo mna robis srandu? Tukni do googla a uvidis, su to profi veci, len tak pre zaujimavost Hasselblad bol i na mesiaci s americanmi ked tam prvykrat prileteli, svedska znacka, nieco ako Volvo, Saab atd.
To akoze si zo mna robis srandu? Tukni do googla a uvidis, su to profi veci, len tak pre zaujimavost Hasselblad bol i na mesiaci s americanmi ked tam prvykrat prileteli, svedska znacka, nieco ako Volvo, Saab atd.
už som pozeral to musí byť paráda také parametre..... len tie ceny
fotak za 500 000sk
nieco podobne tak tusim s 2-3 objektivmy stal len cca 600 000:-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa