Ale no tak...Sak v tom menu nemas slohove prace...Par sloviciek sa hadam dokazes naucit...Ale ako bolo poveane Nikon nevyraba menu v cestine ale mozno sa ti oplati sledovat nikonimaging.com pre nejaku aktualizaciu alebo update..
Dá sa firmware z Pentaxu nainštalovať do Nikonu? :-)))
Na takom niecom si ani hlavu nelam... To je totalna blbost ... To je uplne iny pristroj technika ovladanie.. to je ako keby si chcel cloveku trasplantovat kravie srdce
Jasne ze neda :-D To je ako keby chces dat motor zo skodovky do BMW...
No však mne je jasné, že sa nedá.
Ja som len reagoval na absurdnosť toho príspevku, lebo keď niekto potrebuje lokalizované menu v Nikone, tak mu prd pomôže to, že to menu je v Pentaxe. Nebude kvôli tomu meniť foťák. Výber fotáku podľa toho, aké má menu má asi takú logiku ako výber auta podľa farby :-) Samozrejme pokiaľ ho človek nekupuje kvôli tomu, aby si krátil dlhe večery čítaním menu :-)
u ferrari ti namiešajú farbu podľa tvojho želania. Aj interiér, aj farbu kože. To by si mal vedieť :-)
Ferrari bohužiaľ nie je zatiaľ moja cenová skupina, tak som sa do detailov o takéto maličkosti nezaujímal, a domnieval som sa, že zákazníci sú obmedzení na trojkombináciu červená/žltá/čierna.
Dnes mám voľný večer, tak snáď bude čas doplniť si medzery vo vzdelaní :-)
u ferrari ti namiešajú farbu podľa tvojho želania. Aj interiér, aj farbu kože. To by si mal vedieť :-)
Blbosť,ja som tam volal kvôli farbe kože volantu a nechceli cúvnuť...je to imidž...to si nepomôžeš.Tak som sa nasral a nekúpil som ho,keď sú ini neochotní,ja nevyhodím mesačnú výplatu ...
Menu v češtine
Ja som len reagoval na absurdnosť toho príspevku, lebo keď niekto potrebuje lokalizované menu v Nikone, tak mu prd pomôže to, že to menu je v Pentaxe. Nebude kvôli tomu meniť foťák. Výber fotáku podľa toho, aké má menu má asi takú logiku ako výber auta podľa farby :-) Samozrejme pokiaľ ho človek nekupuje kvôli tomu, aby si krátil dlhe večery čítaním menu :-)
To s tomu špinou bude naozaj len ´vraj´, lebo tie nánosy čo mám na aute teraz, je vidno z dosť veľkej diaľky.
Dnes mám voľný večer, tak snáď bude čas doplniť si medzery vo vzdelaní :-)
Tag g veci - mam strieborne, ale menu je v tom MMI stale EN ... neda sa tam napalit SK z Imre Kutnasovej (expres.sk) Olcitky? ;-)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa