Zdravim!
Je to vobec mozne?? Ako vidime v TV rozny forezny vysetrovatelia a podobne.. ako dokazu z uplne malej fotky urobit skvely obraz, rozmazany zostrit, atd atd.. myslim, ze to ani fyzikalne nie je mozne pixely nepustia, ale na druhej strane viem, ze existuju programy ktore dokazu zazraky stoja radovo sto tisice az miliony ale realne som sa zo ziadnym nestretol. Poznate nejaky taky konkretny program?
teraz nemyslim photoshop ani nic podobne :)))
okrem toho, CSI je v reale oddelenie zodpovedne za zbieranie a skumanie vzoriek (sracky, semeno, krv, pot, koza, ...). nevysetruju a urcite nezvacsuju fotky.
ale v realnom svete existuje soft co dokaze viac ako photoshop a spol...
asi pred rokom som sa bavil s jednym programatorom a rozpraval ako bol na staz v nejakej nemeckej firme a tam mali jeden z tych softov... ale uz som zabudol ako sa vola :P
tak nejak preto som zalozil toto forum ale ako citam vy neviete o nic viac ako ja co sa toho tyka :))
tak, ako z hovna bic neupleties, tak z 576 riadkov standardneho TV rozlisenia neurobis 12mpx foto v plnej kvalite, aj keby si sa ako snazil. nie je tam dostatok grafickych informacii. programatori sa mozu snazit, fyziku vedia ´ojebabrat´ len v csi...
tak, ako z hovna bic neupleties, tak z 576 riadkov standardneho TV rozlisenia neurobis 12mpx foto v plnej kvalite, aj keby si sa ako snazil. nie je tam dostatok grafickych informacii. programatori sa mozu snazit, fyziku vedia ´ojebabrat´ len v csi...
ja to viem.. ze co je v CSI je scifi ale mal som namysli realny soft co sa pouziva ci nahodou nieto o nom nieco nevie... a to je cele..
software
okrem toho, CSI je v reale oddelenie zodpovedne za zbieranie a skumanie vzoriek (sracky, semeno, krv, pot, koza, ...). nevysetruju a urcite nezvacsuju fotky.
ale v realnom svete existuje soft co dokaze viac ako photoshop a spol...
asi pred rokom som sa bavil s jednym programatorom a rozpraval ako bol na staz v nejakej nemeckej firme a tam mali jeden z tych softov... ale uz som zabudol ako sa vola :P
tak nejak preto som zalozil toto forum ale ako citam vy neviete o nic viac ako ja co sa toho tyka :))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa