Ahojte, zaujimal by ma vas nazor, ci si myslite,
ze sa oplati brat D90 s 18-105 na lyziarsky.
Minule som mal len kompakt, a ked som si fotky zvacsil boli velmi zasumene a farby akesi fadne.
Tak co, oplati sa mi vlacit par kil navyse? Niekde som tu cital ze neboli problemy s nosenim v ruksaku cely den (myslim premrznutie).
Este taka mini-otazocka: Kde mam nosit krytku hladaciku? Je na nej akoby klipsna, no netusim, kam ju prichytit.
No, ak sa o vybavu neboji rozhodne ju zober. Kamarati budu len radi peknym fotkam a to este nevies ake foto prilezitosti ta tam cakaju. Neviem aky mas ruksak ale ja pouzivam Lowepro Slingshot 100 a na lyzovanie je super, O Zamrznutie sa neboj ak neude -30 tak budes v poho.
no len ci na tom lyziarskom budes aj lizovat bo neviem ako by si lyzoval s ruksakom na chrbate -- ak by ti ten ruksak nevadil tak aspon mne by vadil pocit ze na chrbte mam vec za ktoru som vyvalil moje tasko zarobene prachy... a ak nahodou nechcem vraviet ze by ak by si spadol tak by sa ti mohol pokodit ... no ja by som ho bral ale pri lizovani by som si ho niekam odlozil..
Zober si ju podla toho kolko tam mienis chlastat, opijat sa do nemoty a kolko krat sa s nou v ruke chces dostat do deliria alkoholu:D :D Ked si pil neber zrkadlo do ruk! ;) Pokial ides lyzovat tak nevahaj a ber par kil ta predsa len posilni;)
no len ci na tom lyziarskom budes aj lizovat bo neviem ako by si lyzoval s ruksakom na chrbate -- ak by ti ten ruksak nevadil tak aspon mne by vadil pocit ze na chrbte mam vec za ktoru som vyvalil moje tasko zarobene prachy... a ak nahodou nechcem vraviet ze by ak by si spadol tak by sa ti mohol pokodit ... no ja by som ho bral ale pri lizovani by som si ho niekam odlozil..
No tak to by som v žiadnom prípade neodložil.....kokso taký drahý ruksak...radšej by som ho nosil celý deň aj keby som mal zdochnúť.
Lyžujem dosť dobre nato,aby som nič nepoškodil :)
cafko ja lyzujem s fuksakom ale nie po zjazdovke ale zlaby a take veci skacem skaly pohoda minule som mal uraz aj s fotakom 4 kotrmelce a nic sa mu nestal len moje vazy si to odviezly nemam problem s tym ber fotak :) ak sa ides ucit lyzovat tak je to riziko zalezi aky mas batoh atd
Dakujem vam za odpovede, ruksak mam Slingshot 200-ku, ale este ju nejak musim lepsie nastavit, boli ma z nej rameno. Lyzovat viem celkom dobre, radsej este fotak zabalim do uteraku alebo tak.
A ta krytka mi tam nasunut ide, ja neviem kam ju mam dat ked ju nepotrebujem - len tak do vrecka?
Este ma napadlo, ako sa mi asi znizi vydrz baterky (je stara mesiac)?
hehe ale odlozil nie na zem vedla vleku ved maj rozum hh ale nikdy nevies co sa moze stat no sak aj profi lyziari padaju.... ale sak to je na kazdom ako by to zvazil
hehe ale odlozil nie na zem vedla vleku ved maj rozum hh ale nikdy nevies co sa moze stat no sak aj profi lyziari padaju.... ale sak to je na kazdom ako by to zvazil
No myslim si, ze nie je nic bezpecnejsie, ako mat vybavu pri sebe - aspon na Slovensku :P
Noo tak asi podla toho kde si, v Rakusku (teraz nemyslim miesta kde je viac slovakov ako ostatnych dokopy) je urcite mensia sanca, ze ti vykradnu auto na parkovisku pod lanovkou alebo si ho niekto ´pozicia´ z tvojej izby :D
Ja mam batoh tamrac expedition a nie je nic lepsie s tymto mozes ist vsade.. beriem ho na lyzovacky minule na solisku som fotil ked bolo -20 a pohodicka.. co ma prekvapilo ked som otvoril batoh tak este teplo z izby tam bolo.. proste aj v -20 si vo vnutry udrzal cca 20C :D
su to asi najlepsie batohy vobec.. no stoji aj 6 tis :D
raz som sa s nim brodil snehom... ze freeraid a som sa kotulal v metrovom snehu a nic:)
ja mam dakine sequences poprdeli batoh dam tam lyze aj snb fotaku sa nic nestaloa drzi to na chrbte ze ani nevies ze daco mas a nevykradnu ta :D ked stojis v rade a ani to podstate nevyzera ako fotobatoh ako je fakticky luxusny lepsi som zatial nemal
ja mam dakine sequences poprdeli batoh dam tam lyze aj snb fotaku sa nic nestaloa drzi to na chrbte ze ani nevies ze daco mas a nevykradnu ta :D ked stojis v rade a ani to podstate nevyzera ako fotobatoh ako je fakticky luxusny lepsi som zatial nemal
noooo pozeram na ten batoh a husty :)) oproti tamracku je fakt taky civilnejsi... tamrack svieti :D
ale zasa sa na nho mozem spolahnut :)
DSLR na lyziarsky?
Lyžujem dosť dobre nato,aby som nič nepoškodil :)
A ta krytka mi tam nasunut ide, ja neviem kam ju mam dat ked ju nepotrebujem - len tak do vrecka?
Este ma napadlo, ako sa mi asi znizi vydrz baterky (je stara mesiac)?
su to asi najlepsie batohy vobec.. no stoji aj 6 tis :D
raz som sa s nim brodil snehom... ze freeraid a som sa kotulal v metrovom snehu a nic:)
ale zasa sa na nho mozem spolahnut :)
http://www.ekgfoto.cz/admin/files/-5351211525588%20velky.jpg
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie