Fórum » O TECHNIKE

BenQ T850 alebo T800

maRmaRko
2009-01-28 12:00:10+01
Ahojte, chcem sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosti s týmto modelom fotoaparátu. BenQ T850 alebo T800. Viem, je to shit fotoaparát.. Ale má to byť darček pre priateľku ktorá odfotí čo sa jej páči a potrebuje mať automatiku. Na tomto fotoaparáte ma zaujal dotykový dispalay (čo je pre divča paráda)a potom to že tam je optika od pentaxu. Alebo viete mi poradiť podobný typ fotoaparátu v takejto cenovej kategorii? Je to proste foták pe babu ktorá bude používať automatiku a max fotiť na dovolenke a poprípade svoju mačku.. Takže prosím neosudzujte hneď výber fotoaparátu. Rezenzie som si čítal... všade píšu že je to nič moca ale ani nič extra, proste priemer.. Dobré svetlo, dobrá fotka... Dakujem za pomoc PS: má to byť darček na narodeniny..

dmedia
2009-01-28 12:19:13+01
Su to obdobne fotaciky, myslim, ze T800 nema dotykovy display , iba T850, ostatn e parametre podobne, ale nie som si isty, na ten ucel co potrebujes , urcite bude spokojna. Su to presne take-vhodne na darcek, lacny a celkom dobry, vysledky z neho su slusne, pre amatera lahko ovladatelny. Z tych co sme predali sa zatial nic nevratilo, uvidime, zakaznik na to ma 2roky.... :)

maRmaRko
2009-01-28 12:25:42+01
príspevok od: dmedia
Su to obdobne fotaciky, myslim, ze T800 nema dotykovy display , iba T850, ostatn e parametre podobne, ale nie som si isty, na ten ucel co potrebujes , urcite bude spokojna. Su to presne take-vhodne na darcek, lacny a celkom dobry, vysledky z neho su slusne, pre amatera lahko ovladatelny. Z tych co sme predali sa zatial nic nevratilo, uvidime, zakaznik na to ma 2roky.... :)
THX...

T800 je tiež dotykový..

´Z tych co sme predali....´ Vieš mi povedať obchod? nex sa pozriem :)
Ďakujem

maRmaRko
2009-01-28 12:27:19+01
Poprípade priložiť nejaké foto spravené týmto kompaktom?

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()