Chcel by som sa Vás opýtať aký máte názor alebo respektíve skusenosť s nakupovaním cez internet. Už dlhšiu dobu rozmýšľam o kupe Canon 450 d so seťákom 18 - 55 IS. V našom meste kde bývam nemáme ani jednu predajňu kde by som si ho mohol podržať v ruke lebo ho tu nikde nemajú a práve preto zvažujem s jeho nákupom cez internet (megafoto, bestcena alebo ešte aqt). jednak je to lacnejšie ako v obchodoch a cestovať do Ke. len kôli tomu aby som ho držal v ruke sa mi asi neoplatí nakoľko som mal tu česť mať v ruke 400d a urobiť si pár záberov (to narážam len na to že v ruke mi sedel) a preto rozmýšlam o kupe z netu len sa obávam či nebude problém s reklamáciou alebo príadným poškodením samotného fotoaparátu počas cesty (zásielky). Ak máte niekto takúto skusenosť prosím poradte mi.
S megafoto mam jednu dobru skusenost... neviem ci to postacuje na odporucanie, ale keby som zase chcel nieco foto cez net zakupit, tak asi u nich. Inac, 400D vlastnim (s tym istym sklom + tele tamronom za nizky peniaz) a som velmi spokojny. To som ale nekupoval cez megafoto, ale v kamennom obchode (v KE, mimochodom :)).
S megafoto mam jednu dobru skusenost... neviem ci to postacuje na odporucanie, ale keby som zase chcel nieco foto cez net zakupit, tak asi u nich. Inac, 400D vlastnim (s tym istym sklom + tele tamronom za nizky peniaz) a som velmi spokojny. To som ale nekupoval cez megafoto, ale v kamennom obchode (v KE, mimochodom :)).
V Megafoto som pred nedavnom robil objednavku za 2500 eur. A nahodou som mal cestu do Ba tak som si tovar ktory mali na predajni sam vyzdvihol ostatne mi behom troch dni donieslo UPS domov vsetko riadne zabalene a v poriadku. . Takze megafoto mozem z mojej skusenosti len doporucit
pokiaľ sa budeš držať veľkých značiek (megafoto, fotoinfo alebo aqt...a pod) tak by ti nemalo nič hroziť. Cez internet som si kedysi kúpil kompakt a potom aj zrkadlovku (tiež 450D). So samotným telom problém zrejme nebude. Problém môže nastať, ak budeš kupovať 3rd parity lens (sklo inej značky). Tam môže kvalita kus od kusu kolísať a ak jeden hovorí že sklo je super ostré, druhý môže mať opačnú skúsenosť. Ak sa tak ale rozhodneš, určite popátraj napr. na ebay. Obchody tam predávajú sklá až o tretinu lacnejšie (aj s dopravou) :P
také články o nakupovaní tu už sú a minimálne dva...ja cez megafoto už nikdy viac nebudem nakupovať, raz mi stačilo...aqt je super, perfektná ochota...aj bestcena je fajn...ak chceš 450-tku, tak ti stačí aj bazárová, ja som kúpil za 10 tisíc polročnú a ide zatiaľ skvele...neznamená, že keď nie je niečo nové, musí to byť aj zlé...a ušetrené peniaze môžeš použiť na iné príslušenstvo (filtre,teleobjektív atď...)
no z megafoto.sk som nic nedostal... 2x som zrusil objednavku kym mi vobec odpisali... nehovorim uz vobec o tom ze by mi dvihli telefon. Ked tak megafoto, tak by som skusil megafoto.cz ;) dobre ceny! Inak velmi som spokojny s bestcena.sk ..nakupoval som aj v hej.sk, pixmanii a fotoinfo a s kazdym som celkom spokojny! ale najlepsi pristup zatial z bestceny :)
no z megafoto.sk som nic nedostal... 2x som zrusil objednavku kym mi vobec odpisali... nehovorim uz vobec o tom ze by mi dvihli telefon. Ked tak megafoto, tak by som skusil megafoto.cz ;) dobre ceny! Inak velmi som spokojny s bestcena.sk ..nakupoval som aj v hej.sk, pixmanii a fotoinfo a s kazdym som celkom spokojny! ale najlepsi pristup zatial z bestceny :)
Takže bestcenu len odporúčas ??? Tak asi ste ma prehovorili objednám to z bestceny diky za rady.
Takže bestcenu len odporúčas ??? Tak asi ste ma prehovorili objednám to z bestceny diky za rady.
Ja som v utorok objednal z bestceny 40D+100mm/f2.8 macro, zatial nic, ale mi pisali, ze objektiv museli objednavaat pretoze nebol na sklade..uvidime kedy to dostanem
Tak práve som to objednal cez Bestcenu dufam ze ma nesklamu a že udem len a len spokojný už sa tesím jupííííí. PS : vsetkým dakujem ktorý sa vyjadrili v mojom fore vdaka.
Tak práve som to objednal cez Bestcenu dufam ze ma nesklamu a že udem len a len spokojný už sa tesím jupííííí. PS : vsetkým dakujem ktorý sa vyjadrili v mojom fore vdaka.
ak si z rožňavy, mohol som ti to kúpiť v ke a doniesť domov, mám to každý piatok po ceste. Musel by si mi však veriť :-) no lacnejšie ťa to každopádne vyde z netu. Ak canon tak jedine aqt.sk, oni nosia tovar priamo zo skladu. Ja som odtiaľ kupoval aj tamron objektív, došiel som si pre to sám do zvolena, max spokojnosť, záruka je písaná na prolaiku, orig záručne listy. Max spokojnosť aj ceny aj služieb.
miloshaaa, DjGranko: ja mam s megafoto.sk dobru skusenost, aj co sa tyka zasielky, aj osobneho preberania v predajni. Oslovil som aj Bestcena.sk, chcel som nakupit D300+16-85 no a odpoved mailom velmi stroha a druha odpoved ohladne splatok cez Quatro ani neprisla...Nakoniec som nakupoval v Anglicku. Takze je to asi vec nahody :(
miloshaaa, DjGranko: ja mam s megafoto.sk dobru skusenost, aj co sa tyka zasielky, aj osobneho preberania v predajni. Oslovil som aj Bestcena.sk, chcel som nakupit D300+16-85 no a odpoved mailom velmi stroha a druha odpoved ohladne splatok cez Quatro ani neprisla...Nakoniec som nakupoval v Anglicku. Takze je to asi vec nahody :(
ja mám svoej skúsenosti s megafoto, tvoje ti neberiem...čo sa týka bestceny, Quatrio u nich neplatí, majú to aj na stránke, lebo sú pobočka zahraničneho obchodu...
Ja mam s megafoto.sk len tie najlepsie skusenosti a poznam mnohych co tam nakupovali a bez problemov. . . dalej musim spomenut hej.sk, tak isto bez problemov. . . kupoval som cez nich uz niekolko krat :-)
Osobne nakupujem výhradne na www.fotovideoshop.sk ak niečo nie je na stránke, napíšem a dohoda je istá, teda pokiaľ sa daný výrobok vyskytuje na trhu :)
ja som si kupil 450D z Bestcena.sk
obaval som sa ze ma neako oseru ale 100% spokojnost
je to najlacnejsie a za postovne zaplatite 50sk a donesu vam do osobne domov do ruk a na podpis
Nákup z internetu
obaval som sa ze ma neako oseru ale 100% spokojnost
je to najlacnejsie a za postovne zaplatite 50sk a donesu vam do osobne domov do ruk a na podpis
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa