Fórum » O TECHNIKE

www.mini-max.sk

jrfoto
jrfoto 2009-02-10 20:40:35+01
ma niekto skusenosti s obchdom www.mini-max.sk lebo su tam super ceny foto prislusenstva

TTFun
2009-02-11 11:49:36+01
Hoya UV Pro1 Digital 77mm za 49,50€. No nekup to :-)

Slavo Jancisin
2009-02-11 12:15:38+01
Kupujúci zadaním záväznej objednávky potvrdzuje, že akceptuje Obchodné podmienky vyhlásené predávajúcim (mini-max) pre dodávku tovaru. Vzťahy medzi kupujúcim a predávajúcim sa riadia týmito obchodnými podmienkami, ktoré sú zároveň pre obe strany záväzné.

toto je výňatok z obchodných podmienok ... čiže podľa toho sú obchodné podmienky záväzné pre obe strany ... mini-max som však v žiadnom obchodnom registri nenašiel, tak pre koho sú záväzné???

A ceny nech si porovná každý sám podľa svojích možností nakupovanie. Pre mňa je to drahý obchod.

duroslav
2009-02-11 12:54:30+01
živnostníkov treba hľadať v živnostenskom registri, nie obchodnom

Slavo Jancisin
2009-02-11 13:37:13+01
príspevok od: duroslav
živnostníkov treba hľadať v živnostenskom registri, nie obchodnom
živnostník je vždy iba osoba, tak by mal mať uvedené v OP meno priezvisko a nie nejaký mini-max ... ty neuzatvaráš obchodný vzťah s www.mini-max.sk, ale so živnostníkom ... !!! v tomto prípade ... na to som narážal.

duroslav
2009-02-11 13:40:34+01
príspevok od: Slavo Jancisin
živnostník je vždy iba osoba, tak by mal mať uvedené v OP meno priezvisko a nie nejaký mini-max ... ty neuzatvaráš obchodný vzťah s www.mini-max.sk, ale so živnostníkom ... !!! v tomto prípade ... na to som narážal.
Ja si myslím, že je to v poriadku, keď na webe v kontaktných informáciách uvedie svoje obchodné meno, t.j. ´Martin Lukáč MINI-MAX´

Slavo Jancisin
2009-02-11 13:46:22+01
Právne to NIE JE v poriadku.V OP by malo byť napísané s kým uzatváraš zmluvu. Alebo na začiatku by mal byť výklad pojmov. napr. Martin Lukáč MINI-MAX (dalej iba mini-max) ...
Tak ako to má je to nejednoznačné.
Denne pracujem so zmluvamy a všelijakými Obchodnými podmienkami a viem o čom hovorím ...

duroslav
2009-02-11 13:52:47+01
Ja som asi nesprávne pochopil tvoj prvý príspevok. Tebe išlo o bod 1 obchodných podmienok a ja som to pochopil tak, ako keby sa celý obchod tváril že to je nejaký minimax - neexistujúci subjekt.

Slavo Jancisin
2009-02-11 13:55:13+01
príspevok od: duroslav
Ja som asi nesprávne pochopil tvoj prvý príspevok. Tebe išlo o bod 1 obchodných podmienok a ja som to pochopil tak, ako keby sa celý obchod tváril že to je nejaký minimax - neexistujúci subjekt.
som rád, že sme sa pochopili. Ja vždy ak niečo kupujem cez internet, tak si VYTLAČÍM aj OP. Papier nepusti

kubko19
2009-03-29 22:38:51+02
ahoj, nakupil uz niekto z tohto shopu? chystam sa na objednavku tak som zvedavy ci je to v pohode...dik

HUGO7
2009-03-30 07:37:13+02
Kupil som od nich nejaky difuzor a stan..... uplne v pohode

kubko19
2009-03-30 11:08:37+02
príspevok od: HUGO7
Kupil som od nich nejaky difuzor a stan..... uplne v pohode
dakujem za info

stanley.sen
2009-03-30 11:23:05+02
príspevok od: kubko19
ahoj, nakupil uz niekto z tohto shopu? chystam sa na objednavku tak som zvedavy ci je to v pohode...dik
no ja som odtial kupoval kablovu spust prisla....ale ked som ju zbadal tak by som povedal ze s nou uz bolo fotene tlacitko dodriapane z boku trochu poskriabany sroby pomaly zdrhnute...no nebol som s tym spokojny ...ale funguje...:o)..Ked som kontaktoval predajcu povedal ze to nie je mozne ze sa s tym este nestretol a ze mu to je luto..../ale nenavrhol aby som ju vratil a posle mi druhu/ jednoducho predat a ruky prec....mozno si myslel ze co chces za 10 eur....:o)))

saguari
2009-03-30 11:33:41+02
príspevok od: stanley.sen
no ja som odtial kupoval kablovu spust prisla....ale ked som ju zbadal tak by som povedal ze s nou uz bolo fotene tlacitko dodriapane z boku trochu poskriabany sroby pomaly zdrhnute...no nebol som s tym spokojny ...ale funguje...:o)..Ked som kontaktoval predajcu povedal ze to nie je mozne ze sa s tym este nestretol a ze mu to je luto..../ale nenavrhol aby som ju vratil a posle mi druhu/ jednoducho predat a ruky prec....mozno si myslel ze co chces za 10 eur....:o)))
mám od mini-max.sk diaľkovú spúšť aj filtre a som maximálne spokojný - cena, doručenie tovaru, kvalita ... určite tam nakúpim aj nabudúce

TPnetopier
2009-03-30 11:40:22+02
no ja mam s mini-max velmi dobru skusenost, objednaval som odtial uz par krat a vsetko ficalo tak ako malo ...

stanley.sen
2009-03-30 11:52:29+02
Ja nehovorim ze mi to neprislo alebo nieco podobne ale tan pristup ked Vam niekto povie ze je mu to luto/mal na mysli asi, ze je to pouzivane/tak to je smutne...a viac sa so mnou ani nebavil....kebyze chcem tak som to mohol vratit /tusim niekolko dni tam je na vratenie tovaru/ ale funguje.... kaslem na to.. a kebyze je pan Lukac seriozny tak by navrhol nech mu to poslem spat...tot vse přatelé mam v najblizsej dobe v plane kupovat pol.filter + UV ale pouvazujem ci to bude cez mini-max

stanley.sen
2009-03-30 19:20:40+02
Chcel by som dodat.naviem ci nahoda alebo o odoslani mojho prispevku mi cca 1,5 h zavolal pan Lukac z minimaxu ze sa mi este raz ospravedlnuje a ako odskodne za vznikly problem mi navrhol ze mi odrata sumu 10eur z pol.filtra ktory mam objednany ale nemal ho na sklade.No taketo vyrovnanie som necakal mohol kludne povedat ze mi spust vymeni....co mi insie zostavalo .....tak som suhlasil :o).
takze co dodat myslim si ze mu zla reklama nestoji za tych 10eur...a panovi Lukacovi DAKUJEM za vyriesenie.

danyha
2009-06-02 13:32:21+02
Otazka podobneho charakteru, ako ta celkom na zaciatku. Ma niekto skusenosti s nakupovaním z www.totalshop.sk. Planujem odtial kupit fotobatoh.

canonmax
2009-06-02 14:52:44+02
ja sa chystám kupovať CP filter 77mm, tak dúfam že nepríde používaný a ´zodratý´
http://mini-max.sk/product.php?id=91

ado22
2011-03-16 18:35:57+01
neviem čo tu riešite, či je neaky text v práve alebo nie. Ja tam mám ku dnešnému dňu nakúpených 5 vecí.
LensPen 7 EUR
Difúzor pre vstavané blesky (biely) 5.5 Eur
Ďiaľkové ovládanie na olympus 9. Eur
Redukcia m42 na 4/3 15 EUR
GGS ochrana displeja 15 Eur
A všetko funguje tak, ako má

na moju finančnú situáciu som už nakúpil dosť, ešte budem nakupovať dosť
ND4 filter
obal na zrkadlovku
vodováha?????
zakže tak no

PaPi
2011-03-16 18:49:39+01
príspevok od: kubko19
Mam odtial viacero veci... maximalna spokojnost + vernostny program, sposob jednania vyborny aj ked potrebujem narychlo len hociaku blbost... Ak objednas pred poludnim - druhy den mas zasielku v poste

Strana 2 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()