Dneska pribudli aj Metz blesky (ale myslim ze sa daju aj na SK zohnat o nieco lacnejsie),ale skor ma potesili tie jednofarbne foto pozadia za celkom fajn cenu
z mini-maxu som kúpil kopec vecí (odrazné dosky, filtre, radio - odpaľovač...) všetko krásne šľape, bez problémov, a pred dvoma mesiacmi som objavil www.dealextrem.com - prakticky všetko je odtiaľ a predávajú to za dvojnásobok
čo si myslíte o tomto ND4 filtri?????? podľa mňa nie je zlý...... http://www.mini-max.sk/product.php?id=1761
Predstavte si situáciu. chcem bez prepalu zachytiť mierne rozmazanie skoku chlapca. ( aby bolo videť že sa hýbal ) Je silné svetlo. Píše mi uzávierky 1/800 a potrebujem asi 1/40 ( 30 ) Je na to vhodnejšia ND4 alebo ND8
Maju celkom dobre ceny NO... Stale nechapem preco ludia na Slovensku nevycestuju za nakupom niekam vonku napr. do UK... Na porovnanie na vyzsie uvedenom linku je C50D za 1028 eur... Pozeral som cenu v Jessopse co su predajne nachadzajuce sa na skoro kazdej druhej ulici v Londone- 828 pounds co by malo byt cca 800 eur (nechce sa mi checkovat kurz...)To je usetrenych cca 200 eur za co sa da vpohode booknut letenka tam aj spat + celkom slusny weekend aj v centre Londyna... Inak verim ze tie ceny mozu byt aj nizsie len treba pohladat... Berte to iba ako moznost ktora mi vrta v hlave stale ked citam temy podobne tejto...
Vela zdaru...
No, neviem ako pocitas kurzy ty, ale mne vyslo ze 828 libier je 955€ podla dnesneho kurzu 0,8673. Navyse v UK mas zaruku iba 1 rok. Nepytaj sa preco, ja som taku v Jessopse dostal a na ebay.co.uk je to tak isto. Takze tak. Podla mna az na male vynimky sa draha fototechnika neoplati kupovat zo zahranicia. Drobne blbiny hej. V miny-maxe som bol minuly tyzden. Ma tam vsetko co je na ebay, samozrejme drahsie. Je to dobre ked nieco potrebujem hned a nemozem cakat 3 tyzdne, kym to pride z Ciny.
z mini-maxu som kúpil kopec vecí (odrazné dosky, filtre, radio - odpaľovač...) všetko krásne šľape, bez problémov, a pred dvoma mesiacmi som objavil www.dealextrem.com - prakticky všetko je odtiaľ a predávajú to za dvojnásobok
na veci z mini-maxu mas dva roky zaruku ... takze mozno preto ... ak to tu z tretich krajin vozis na predaj, musios platit aj clo+dph ... ty ked si kupis nieco z DX alebo ebay ako kusovku, posielaju Ti to ako gift, podhodnotene a vlezies sa vaecsinou do bezcolneho limitu
k tej zaruke ... napr. lacaky blesky yongnuo tam nekupis, lebo si ich nezaviaze na krk dvojrocnou zarukou, kedze su takej vystupnej variability, proste su kazove ...
ma niekto skusenosti s obchdom www.mini-max.sk lebo su tam super ceny foto prislusenstva
kupoval som od nic uz dve veci... po prvom nakupe mi poslali zakaznicku kartu na zlavu 10%, ak si dobre pamatam, tovar dosiel v case nimi avizovanom, cize ja som spokojny... nabuduce ak budem nieco kupovat zvolim ich obchod uz aj koli tej karte,, cize z mojej strany spokojnost
ebay v drazbe JYC Remote Control for NIKON D90 as ML-L3 3USD FREE Economy Int'l Shipping minimax ako vyhhodna kupa 6.90Eur + postovnee
ebay Meike battery grip pre Nikon D80 D90 + 2 baterky + adapter na baterky 44,67USD free shipping minimax to iste bez bateriek 84,90Eur + postovnee
ebay Spúšť s časovačom pre Nikon D90 MC-DC2 18,33Usd free shipping minimax to iste za 44,90Eur
ebay BK UV+PL+ND Filter For 72mm Nikon D90 D300 D80 18-200mm 22USD + 12 posta toto hladat nebudem kupujem uz par rokov cez ebay hlavne v drazbach a cenovo sa to ked clovek hlada vzdy oplati!!
čawte aj som tiež kupoval z mini-max maju tak dobre veci ale mašiel som stranku www.fotopl.sk je to polska stranka ale mam skusenosti stim že sa da dobre objednavať a dojde to do 3dni a su tam dobre ceny . ved pozryte uvidite
čo si myslíte o tomto ND4 filtri?????? podľa mňa nie je zlý...... http://www.mini-max.sk/product.php?id=1761
Predstavte si situáciu. chcem bez prepalu zachytiť mierne rozmazanie skoku chlapca. ( aby bolo videť že sa hýbal ) Je silné svetlo. Píše mi uzávierky 1/800 a potrebujem asi 1/40 ( 30 ) Je na to vhodnejšia ND4 alebo ND8
Z 1/800 dostaneš s ND4 1/200 s ND8 dostaneš 1/100. Musel by si ešte pricloniť alebo znížiť ISO, ak sa dá. IMHO praktickejší sa mi vždy javí ND8 ako ND4. Ak chceš ubrať svetlo, tak ho chceš vždy ubrať viac.
Z 1/800 dostaneš s ND4 1/200 s ND8 dostaneš 1/100. Musel by si ešte pricloniť alebo znížiť ISO, ak sa dá. IMHO praktickejší sa mi vždy javí ND8 ako ND4. Ak chceš ubrať svetlo, tak ho chceš vždy ubrať viac.
ebay v drazbe JYC Remote Control for NIKON D90 as ML-L3 3USD FREE Economy Int'l Shipping minimax ako vyhhodna kupa 6.90Eur + postovnee
ebay Meike battery grip pre Nikon D80 D90 + 2 baterky + adapter na baterky 44,67USD free shipping minimax to iste bez bateriek 84,90Eur + postovnee
ebay Spúšť s časovačom pre Nikon D90 MC-DC2 18,33Usd free shipping minimax to iste za 44,90Eur
ebay BK UV+PL+ND Filter For 72mm Nikon D90 D300 D80 18-200mm 22USD + 12 posta toto hladat nebudem kupujem uz par rokov cez ebay hlavne v drazbach a cenovo sa to ked clovek hlada vzdy oplati!!
toto je nakup ktorz mam uz doma, slo to cca 20dni
Jo no ja mam mini.max.sk 800 metrov ( kamennú predajňu ) od školy taže cez voľnú hodinu ak niečo potrebujem a mám money no tak tam prídem týpek mi všetko ukáže ukáže aj podobné produkty nech si vyberiem. Tak zaplatím 10% dole žiadna pošta žiaden kuriér no radosť nakupovať. Teraz už šetrím na ND8(4) a iné blbôstky k zkradlu takže na pre mňa je naozaj best fotoshop v TN ak prehodntoím CENA a KVALITA
pri obchodnom tovare v dovoze z tretich krajin by si mal platit CLO + DPH ... mini-max nie je len eshop neznamej osoby predavajucej z obyvacky, je to predajca s kamennou predajnou (platiaci najom) poskytujuci 2 roky zaruku ... pri navsteve osobny pristup, mozes si tovar prezriet ... to vsetko su naklady premietnute v cene ...
... aj ja kupujem niektore male veci cez ebay ... niektory tovar za 10 dni ... niektory mi siel 2 mesiace a mam aj taky co mi este nedorazil ... prissiel mi aj zameneny tovar ... prisiel mi aj pokazeny ... skusenost rozna ...
pri obchodnom tovare v dovoze z tretich krajin by si mal platit CLO + DPH ... mini-max nie je len eshop neznamej osoby predavajucej z obyvacky, je to predajca s kamennou predajnou (platiaci najom) poskytujuci 2 roky zaruku ... pri navsteve osobny pristup, mozes si tovar prezriet ... to vsetko su naklady premietnute v cene ...
... aj ja kupujem niektore male veci cez ebay ... niektory tovar za 10 dni ... niektory mi siel 2 mesiace a mam aj taky co mi este nedorazil ... prissiel mi aj zameneny tovar ... prisiel mi aj pokazeny ... skusenost rozna ...
jasne, tieto veci ja chapem. V podstate to podporujem. Islo tam len o zrovnanie cien nic ine. Su veci ktore vyzaduju prehliadku a pokec okolo toho. Ps: kupujem cez ebay naozaj vela ale este sa mi nestalo nic z toho co si napisal. Ale je pravda ze kupujem len od vysoko hodnotenych predajcov.
www.mini-max.sk
http://www.mini-max.sk/product.php?id=1761
Vela zdaru...
Navyse v UK mas zaruku iba 1 rok. Nepytaj sa preco, ja som taku v Jessopse dostal a na ebay.co.uk je to tak isto. Takze tak.
Podla mna az na male vynimky sa draha fototechnika neoplati kupovat zo zahranicia. Drobne blbiny hej. V miny-maxe som bol minuly tyzden. Ma tam vsetko co je na ebay, samozrejme drahsie. Je to dobre ked nieco potrebujem hned a nemozem cakat 3 tyzdne, kym to pride z Ciny.
k tej zaruke ... napr. lacaky blesky yongnuo tam nekupis, lebo si ich nezaviaze na krk dvojrocnou zarukou, kedze su takej vystupnej variability, proste su kazove ...
minimax ako vyhhodna kupa 6.90Eur + postovnee
ebay Meike battery grip pre Nikon D80 D90 + 2 baterky + adapter na baterky 44,67USD free shipping
minimax to iste bez bateriek 84,90Eur + postovnee
ebay Spúšť s časovačom pre Nikon D90 MC-DC2 18,33Usd free shipping
minimax to iste za 44,90Eur
ebay BK UV+PL+ND Filter For 72mm Nikon D90 D300 D80 18-200mm 22USD + 12 posta
toto hladat nebudem
kupujem uz par rokov cez ebay hlavne v drazbach a cenovo sa to ked clovek hlada vzdy oplati!!
http://www.mini-max.sk/product.php?id=1761
ebay Meike battery grip pre Nikon D80 D90 + 2 baterky + adapter na baterky 44,67USD free shipping
toto hladat nebudem
kupujem uz par rokov cez ebay hlavne v drazbach a cenovo sa to ked clovek hlada vzdy oplati!!
toto hladat nebudem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa