Fórum » O TECHNIKE

www.mini-max.sk

jrfoto
jrfoto 2009-02-10 20:40:35+01
ma niekto skusenosti s obchdom www.mini-max.sk lebo su tam super ceny foto prislusenstva

brki
2011-04-16 07:20:58+02
príspevok od: jrfoto
ma niekto skusenosti s obchdom www.mini-max.sk lebo su tam super ceny foto prislusenstva
pozitívne...ale nepripadá mi vhodné, aby sme tu robili reklamu konkurencii...ephoto shop a ľudia v ňom sú výborní, mal som len tie najlepšie skúsenosti, vždy som mal pocit, že nejednám s obchodníkmi, ale s fotonadšencami - to je pridaná hodnota, ktorú si cením...keby som nebol pod tlakom financií, nakupujem len v ephoto shope

jrfoto
2011-04-16 10:24:34+02
no dakujem pekne za rady ked som tuto temu zalozil, tak este ziadny ephotoshop neexistoval...

mirosz
2011-04-16 10:57:58+02
príspevok od: brki
pozitívne...ale nepripadá mi vhodné, aby sme tu robili reklamu konkurencii...ephoto shop a ľudia v ňom sú výborní, mal som len tie najlepšie skúsenosti, vždy som mal pocit, že nejednám s obchodníkmi, ale s fotonadšencami - to je pridaná hodnota, ktorú si cením...keby som nebol pod tlakom financií, nakupujem len v ephoto shope
Suhlas, ephotoshop chvalim. Naposledy som kupoval blesk ked bol Nikon tyzden a cena so zlavou bola najlepsia v porovnani s e-shopmi s ktorymi mam skusenosti a su tradicne lacne a spolahlive.
Ked som prisiel do ephotoshopu vzdy som sa stretol so super pristupom, okrem vybavenia mojej objednavky vzdy sa opytali ci este nejak mozu pomoct, poradit, ukazat, vyskusat...

WildSammy
2011-04-16 14:23:24+02
S mini-max.sk mam velmi pozitivne skusenosti. Kupoval som od nich neoriginal grip, bohuzial prvy mal vadu, vymenili ho za druhy, druhy nebol OK tiez a potom mi poslali naspat peniaze. Komunikacia s nimi perfektna, nemam voci tomuto obchodu ziadne vyhrady. Urcite si od nich nieco kupim opat, ale skor uz len nejake menej nachylne prislusenstvo na vadu.

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()