Fórum » O TECHNIKE

FOMEI a konkurencia

JamesBond
2009-02-12 14:49:45+01
Chcem sa spýtať s ktorými štúdiovými bleskami mate najlepšie skúsenosti? Cenovo dostupne sú FOMEI ale nepočujem na ne nejakú moc chválu. S čím máte najlepšie skúsenosti, prípadne kde sú aké výhody a aké nevýhody? Dik

duroslav
2009-02-12 15:13:01+01
Zrovna teraz je aktívna vo fóre jedna téma, kde sa rozoberali walimexy.
Takisto o zábleskoch Fomei sa tu pred časom diskutovalo

http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1315

JamesBond
2009-02-12 15:15:12+01
hej cital som ale potrebujem vediet klady a zapory jednotlivych druhov, ak moze niekdo opisat svoje skusenosti

Kveto
2009-02-12 19:30:38+01
príspevok od: JamesBond
hej cital som ale potrebujem vediet klady a zapory jednotlivych druhov, ak moze niekdo opisat svoje skusenosti
Fomei funguje, Photon funguje a podobne aj ostatné bežne zastúpené firmy vyrábajú plne funkčné výrobky. Čo presne chceš vedieť?
Napr. ja radšej pracujem zo staršími Photonmi lebo mám rád otočné voliče a nerád ťukám do gombíkov. To ale neznamená, že Fomei nefunguje. Kolega má ateliér na komplet vybavený Fomeiom a všetky svetlá ( pokiaľ nejde o poruchu ) pracujú presne podľa špecifikácie a nastavenia. Napriek tomu by som si ich nevybral, nastavujú sa tlačítkami, majú displej a mne sa to nepáči.

JamesBond
2009-02-12 19:52:05+01
pocul som ze fomei sa prehrieva a odchadzaju na tom vybojky...a prepaluje to softboxi..... tiez myslim ze ovladanie otocnym gomnbikom je lepsie ...... Neda sa ist pozriet k tomu tvojemu kamosovi a pokecat?

Kveto
2009-02-12 20:02:34+01
príspevok od: JamesBond
pocul som ze fomei sa prehrieva a odchadzaju na tom vybojky...a prepaluje to softboxi..... tiez myslim ze ovladanie otocnym gomnbikom je lepsie ...... Neda sa ist pozriet k tomu tvojemu kamosovi a pokecat?
môžem sa opýtať, ale je to v BB
inak prehrievanie svetiel som nezaznamenal i keď som trochu pripálil voštinu a komínik tiež vyžaduje tiež ´pozornosť´
osobne mám radšej Photony

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()