Chcem sa spýtať s ktorými štúdiovými bleskami mate najlepšie skúsenosti? Cenovo dostupne sú FOMEI ale nepočujem na ne nejakú moc chválu. S čím máte najlepšie skúsenosti, prípadne kde sú aké výhody a aké nevýhody? Dik
hej cital som ale potrebujem vediet klady a zapory jednotlivych druhov, ak moze niekdo opisat svoje skusenosti
Fomei funguje, Photon funguje a podobne aj ostatné bežne zastúpené firmy vyrábajú plne funkčné výrobky. Čo presne chceš vedieť?
Napr. ja radšej pracujem zo staršími Photonmi lebo mám rád otočné voliče a nerád ťukám do gombíkov. To ale neznamená, že Fomei nefunguje. Kolega má ateliér na komplet vybavený Fomeiom a všetky svetlá ( pokiaľ nejde o poruchu ) pracujú presne podľa špecifikácie a nastavenia. Napriek tomu by som si ich nevybral, nastavujú sa tlačítkami, majú displej a mne sa to nepáči.
pocul som ze fomei sa prehrieva a odchadzaju na tom vybojky...a prepaluje to softboxi..... tiez myslim ze ovladanie otocnym gomnbikom je lepsie ...... Neda sa ist pozriet k tomu tvojemu kamosovi a pokecat?
pocul som ze fomei sa prehrieva a odchadzaju na tom vybojky...a prepaluje to softboxi..... tiez myslim ze ovladanie otocnym gomnbikom je lepsie ...... Neda sa ist pozriet k tomu tvojemu kamosovi a pokecat?
môžem sa opýtať, ale je to v BB
inak prehrievanie svetiel som nezaznamenal i keď som trochu pripálil voštinu a komínik tiež vyžaduje tiež ´pozornosť´
osobne mám radšej Photony
FOMEI a konkurencia
Takisto o zábleskoch Fomei sa tu pred časom diskutovalo
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1315
Napr. ja radšej pracujem zo staršími Photonmi lebo mám rád otočné voliče a nerád ťukám do gombíkov. To ale neznamená, že Fomei nefunguje. Kolega má ateliér na komplet vybavený Fomeiom a všetky svetlá ( pokiaľ nejde o poruchu ) pracujú presne podľa špecifikácie a nastavenia. Napriek tomu by som si ich nevybral, nastavujú sa tlačítkami, majú displej a mne sa to nepáči.
inak prehrievanie svetiel som nezaznamenal i keď som trochu pripálil voštinu a komínik tiež vyžaduje tiež ´pozornosť´
osobne mám radšej Photony
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa