Ahojte vsetci, posielam vam jeden link, kde su tento tyzden dobre ceny a aj doprava tento tyzden zadarmo. Mozno ak chce niekto kupit nejake sklo, alebo fotak, myslim, ze velmi dobre ceny. Ak s tym ma niekto nejaku skusenost, dajte prosim vediet. Ja prave cakam na nikon d 90
ak ti to dojde, daj vediet...asi nesledujes forum, co sa tyka podvodnych stranok..a ten obraz z live camery..kto ho tu este nepozna?:) ak si poslal uz peniaze...vela stastia...
Waldo, tak ako? Poslali Ti objednany tovar? Mam podobny problem s tym istym predajcom. Ja som si objednavala fotoaparat 19.02.. Prave som zistila, ze zrusili stranku, tak sa pokusam platbu stornovat.
dajte vediet, kolko ste prerobili... vsak takto sa predsa nenakupuje! za kazdu cenu najlacnejsie nie je dobre, berte tam kde su referencie alebo radsej rovno prispejte na charitu -
keby ste tie bubaky boli dali mne, taku zurku by som bol urobil...3 dni a 3 noci by sa pilo a kecalo o fotakoch, sklach a kompoziciach :o))) hotove sympozium ephota :o)))))
keby ste tie bubaky boli dali mne, taku zurku by som bol urobil...3 dni a 3 noci by sa pilo a kecalo o fotakoch, sklach a kompoziciach :o))) hotove sympozium ephota :o)))))
Ani sponzori by sa necítili ukrátení keby si pozval aj ich :-)
ak ide niekto kupovat fotak zo zahranicia bez toho, aby si nieco o obchode zistil, tak nad takou ludskou hlupostou sa da len zasmiat...nepotrebuje k tomu IQ 500, ale len obycajny sedliacky rozum, ktoremu sa iste nebude pozdavat ta uzasne vyhodna nizka cena...
v banke im uz nepomozu. platba bola autorizovana, preto banka nema dovod cokolvek stornovat, momentalne to uz ani nejde. jedine, co sa da, je podat trestne oznamenie a potom sa mozno nieco pohne. ale nevidim to ruzovo.
ps: ako poznamenal DjGranko - pokial su tak hlupi, ze skocia na najlacnejsiu cenu, aj ked zdravy rozum hlasi POZOR PODVOD!, tak sorry, ziadna lutost...
neverending story, keď si niekto myslí, že je najvychcanejší na svete a kúpi niečo skoro za darmo, tam niet ani rady ani pomoci, nuž a ľutovať ich tiež voľáko nemôžem. Pozdravujem klientov nebankoviek :)
jedná možnosť tu je ... ísť do svojej banky a požiadať o sprostredkovanie vrátenia platby z dôvodu nedoručenia objednaného tovaru. Je to na dlhé lakte, pretože banka môže iba požiadať zahraničnú banku o to, aby banka príjemcu peňazí (zahraničná banka) vyzvala majiteľa účtu o vrátenie peňazí (je to také prvé bububu na nepoctivca, ktorým aj dokážete, že ste sa snažili o iné vyriešenie svojej ´blbost´). Ak to neprejde ostáva iba trestné oznámenie, ale čím skôr.
slafco ma pravdu. Banka vie riesit kadeco od pripadov zneuzitia debetnej karty az po podvody. Jedna sa o akusi ochranu svojich klientov. V kazdom pripade to za pokus stoji. Mozno ich poslu kade lahsie, ale sanca tu je. A keby sa ich naslo viac mozno by som zvazoval aj trestne oznamenie (aj ked to je este beznadejnejsie ako riesit to cez banku). Niekto tam mozno prisiel o celkom slusne peniaze a uz je co riesit.
nakup foto z Anglicka //
a odporucam vsetkym co sa nechali obabrat v poslednom case ist do banky, prehodit nejake to mile slove a mozno este nieco zachranite.
ps: ako poznamenal DjGranko - pokial su tak hlupi, ze skocia na najlacnejsiu cenu, aj ked zdravy rozum hlasi POZOR PODVOD!, tak sorry, ziadna lutost...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa