Fórum » O TECHNIKE

nakupovanie cez internet

p3eek
p3eek 2009-02-19 14:16:24+01
Viem ze je tu uz vela podobnych tem, tak sa dopredu ospravedlnujem ludom, ktorym vadi duplicita vlakien, ale niektore idu do stratena a niekedy preto nie je zle zalozit nove. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s tymto obchodom, maju teraz podozrivo nizke ceny: http://www.syndeck.com/index.php vdaka za kazdy prispevok.

wayne
2009-03-19 09:07:11+01
nevedel som do ktorej temy to vopchat a tato je nadpisom celkom relevantna, mate niekto skusenosti s www.biga.sk ? ceny vyzeraju zaujimavo dokonca sa to tvari celkom slusne, na pricemanii dostali nalepku bezpecny nakup... myslite ze je to fakt bezpecny nakup?

richard123
2009-03-19 13:28:42+01
Ja som bral od nich DVD rekordér.A bez problémov ,aj som bol v ich sídle.Na starej vanorskej.Riešil som aj záručnú opravu a v servise mi to akceptovali.

Surdo
2009-03-19 19:07:22+01
Ja kupujem príslušenstvo na moje Nikony z ebay.co.uk. Objektívy mi super zabalili a do 7 dní som ich mal doma. Za 1,5 eura som si zriadil paypal účet. Ceny sú o 50% nižšie ako u nás. V Megafoto stojí teraz Nikor 18-70 360 (stál 406) a ja som ho kúpil v prepočte spolu s dopravou za 195. Doporučujem a je tam veľký výber.

zezo
2009-03-19 20:26:59+01
Pocuj ja s ebay nemam skusenost at all, tak sa chcem spytat na co si davat pozor aby som nenaletel dakomu nedvoverihodnemu... mozes aj do sukr. spravy dik.. Vzdy som totiz aj ked som zil v UK kupoval cez klasicke Eshopy. Dik za odpoved

SHoDaN
2009-03-20 13:48:27+01
Tak, tak... Aj ja robim nakupy cez ebay.co.uk a mozem doporucit. Castokrat som to mal doma do tyzdna, co sa mi u nasich predajcov nie vzdy stalo.

min0sys
2009-03-20 23:14:08+01
ebay.co.uk neposielala elektroniku na Slovensko, nieco sa zmenilo? Dakujem

Bpali
2009-03-21 00:01:57+01
príspevok od: min0sys
ebay.co.uk neposielala elektroniku na Slovensko, nieco sa zmenilo? Dakujem
no to nezalezi od ebay.co.uk ale od predajcu,ktory tuto elektroniku ponuka... a pri kazdom tovare mas napisane, kam to posielaju(´post to´)...tak pri ponuke,das si filter a si musis vybrat ´Location´ European union alebo worldwide

min0sys
2009-03-21 08:21:47+01
Bpali, vdaka, teraz mi docvaklo...Citam ebay.co.uk a myslim na amazon.co.uk.
Amazon neposielal elektroniku k nam...pardon

Surdo
2009-03-21 19:01:46+01
príspevok od: zezo
Pocuj ja s ebay nemam skusenost at all, tak sa chcem spytat na co si davat pozor aby som nenaletel dakomu nedvoverihodnemu... mozes aj do sukr. spravy dik.. Vzdy som totiz aj ked som zil v UK kupoval cez klasicke Eshopy. Dik za odpoved
nazdar zezo, ja som kupoval od http://stores.ebay.co.uk/thephotographystore_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm. Môj kolega kupoval od viacerých, len si treba pozrieť či posielajú aj na Slovensko, poprípade napíš predajcovi otázku či pošle na SR. Sú aj taký čo neposielajú ale tý to tam majú jasne napísane ´UK only´. Nemáš sa čo báť. funguje to v pohode a sú spoľahlivejší a častnejší ako slovenský (bohužiaľ).

Surdo
2009-03-21 19:03:26+01
príspevok od: Surdo
nazdar zezo, ja som kupoval od http://stores.ebay.co.uk/thephotographystore_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm. Môj kolega kupoval od viacerých, len si treba pozrieť či posielajú aj na Slovensko, poprípade napíš predajcovi otázku či pošle na SR. Sú aj taký čo neposielajú ale tý to tam majú jasne napísane ´UK only´. Nemáš sa čo báť. funguje to v pohode a sú spoľahlivejší a častnejší ako slovenský (bohužiaľ).
ešte som zabudol ak budeš kupovať mimo EU, tak ti automaticky prirátajú 19% DPH.

zezo
2009-04-06 17:24:18+02
Dik Surdo. Chcel by som dat do pozornosti eshop prodejonline.cz , pc-hardware-shop.cz
Objednaval som u nich tovar pred 18 dnami. Po dvoch dnoch som dostal prvy a posledny mail, ze objednavka je zaradena na spracovanie. Od vtedy som im pisal asi 4 maili, ziadna reakcia, dnes som sa snazil dovolat asi 30 krat, nedvihali pricom raz mali obsadene. Pre tuto neserioznost dufam, ze nikdo dalsi nebude skusat objednavat tovar aj ked je na dobierku...

SHoDaN
2009-04-07 09:10:13+02
S nakupom mimo EU je to trochu inak. pokial je to malickost, tak si to nasi colnici kolkokrat (pre svoju zaneprazdnenost) ani nevsimnu. Ale ak sa im skonci obednajsia prestavka (alebo sa im zda balicek podozrivy) alebo je nad povolenu hodnotu, tak si priprav dalsie peniazky na DPH a CLO, ktore ti prirataju.

SHoDaN
2009-04-07 09:17:44+02
Tak takychto predajcov mam tiez v laske. Som si daco cez net objednal,za 2 dni sa zmenil stav tovaru na ´nedostupny´. Skusal som sa s nimi skontaktovat kedy bude tovar opat dostupny, ale zbytocne. Tak som si to vyriesil v inej firme. A po 4 mesiacoch mi prisla dobierka z tej prvej firmy. Ani sa neobtazovali zistovat, ci je este stale zaujem o ten tovar. No mali smolu, kedze som to neprevzal a zasielka sa im vratila.

zezo
2009-04-07 17:57:44+02
No ja som sa uz tiez rozhodol pre inu firmu, kde to je len o par eur drahsie ale mam dobre skusenosti. Vcera som pisal (neserioznemu eshopu) este cez chat na ich vlastnej stranke a zrazu bleskurychla reakcia, ze nech im dam objednavkove cislo a hned sa ozvu. Poslal som im to 1* vcera a 1* dnes rano. Samozrejme, ze sa nikdo neozval a ja mam nervy len jedny a tak som im pisal pred 5 min. zase cez chat na ich stranke (to je asi jedine co im tam funguje), ze objednavku rusim z dovodu nekomunikativnosti z ich strany. Som zvedavy ako rychlo sa ozvu, nech to nerusim :-))))

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()