Nazdar ,..kto vie poradit ako cistit maticu ? momentalne mam eos 50d a je dost zasrana spinov, .. skusal som balonikm no neslo ,..ale balonik podlamna nema dostatocny tlak,..
myslite si ze dostatocny tlak vyvinie nieco taketo ?
http://prolaika.inshop.sk/inshop/cistenie-fototechniky/cistenie-snimacov/ronol-spray-duster.html
Dik za kazdu radu ,..som s toho trosku zufaly ,.
PREDOM DAKUJEM ZA VSETKY RADY
Nie ,..ved nevies co je matica? to je clen hladacika ,.. ked sa kuknes na zrkadlo tak to je otocene na maticu ,.ked je to prepnute na hladacik ,.. ale dost mi to vadi no..
Ked to nejde vyfukat, tak je to na druhej strane matnice, treba ju vybrat a vycistit. Smers servis.
Podla mna ona je spredu len som nevivinul dostatocny tlak vzuchu ,.. ta spina sa len posunula a este sa tam aj dake vlakno dostalo ,.a prosim ta ,..kolko stoji taky servis? len informativne dik
Podla mna ona je spredu len som nevivinul dostatocny tlak vzuchu ,.. ta spina sa len posunula a este sa tam aj dake vlakno dostalo ,.a prosim ta ,..kolko stoji taky servis? len informativne dik
NECHCEMTI ZLE ALE LUDIA NEPOCUVVAJTE HO !!!!!! HROZI VAZNE POSKODENIE MATICE !! AK NEVIETE TAK MATICA JE NAJCITLIVEJSIAVEC VO FOTAKU ?::ESTE VIAC AKO SNIMAC::!!! A ANO SKUSIL SOM TO TAK JEMNUCKO NO LEN SOM SI ESTE VIAC ZASRAL MATICU ----
NECHCEMTI ZLE ALE LUDIA NEPOCUVVAJTE HO !!!!!! HROZI VAZNE POSKODENIE MATICE !! AK NEVIETE TAK MATICA JE NAJCITLIVEJSIAVEC VO FOTAKU ?::ESTE VIAC AKO SNIMAC::!!! A ANO SKUSIL SOM TO TAK JEMNUCKO NO LEN SOM SI ESTE VIAC ZASRAL MATICU ----
Najlepsie ti poradil Karol-SMER SERVIS..ak to nieje na snimaci tak by som to neriesil. Spray je ok, ale urcte nie na ¨vnutornosti¨ fotaku. 50D a uz ho mas zasrane?? treba si davat vacsi pozor
Nie ,..ved nevies co je matica? to je clen hladacika ,.. ked sa kuknes na zrkadlo tak to je otocene na maticu ,.ked je to prepnute na hladacik ,.. ale dost mi to vadi no..
No viem moc dobre, co je matica a aj matnica :-) neviem co sa plasis, ked tu spinu na fotke nevidno. . . . (lebo samozrejme ani nemoze byt vidno)
a ak si myslis, ze vata poskodi strukturu matnice, tak potom servis a plat :-)
by si sa cudoval....aj ja mam nejake spinky na matnici a ze tu jemne zotriem tycinkou vatovou....samozrejme ze neslo (je asi z druhej strany) a ostala mi taka tmavsia plocha na mieste dotyku :) potom to po chvili zmyzlo....tak viac neriskujem :)
Mne sa uz jednu matnicu podarilo znicit a pokial nemas specialne vybavenie na cistenie matnice a ak vies ako na to, tak potom odporucam len poriadny(velky) balonik(so sosakom) a vyfukat ju z vonkajsej a po uvolneni aj z vnutornej strany. Na mojom fotaku sa matnica uvolnuje jednoducho. Neviem ako je to na Canon 50D.
čistenie matice
spray by mal byt podstatne vykonnejsi, ako balonik
a ak si myslis, ze vata poskodi strukturu matnice, tak potom servis a plat :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa