Nedavno som si zaobstaral dialkove odpalovanie cactus na blesk canon 580 EX2.
Vcera som to bol vyskusat, bliskalo to v pohode, ale efekt toho blesku je vidiet iba na par fotkach. Ostatne ako keby boli fotene bez neho(pri tom blesk odbliskol). Cim to moze byt ?
dobijalo ho v pohode, a co som to doma skusal, tak cas s ktorym sa vie max. zosynchronziovat je 320(ten som den pred tym doma odkusal a v poho to slo), Vonku som pouzival max. 200
Bližšie špecifikuj podmienky použitia, čas, clonu, vzdialenosť. Vonku, či vnútri?. Nezabudni, že tam nemáš TTL prenos a nemôžeš používať blesk pri krátkých časoch (v tvojom prípade kratších ako 1/250 s.).
Bližšie špecifikuj podmienky použitia, čas, clonu, vzdialenosť. Vonku, či vnútri?. Nezabudni, že tam nemáš TTL prenos a nemôžeš používať blesk pri krátkých časoch (v tvojom prípade kratších ako 1/250 s.).
No kukol som exif tych fotiek, mam fotku v tej istej poze, presne ta ista clona aj cas 1/125(cize o tych kratsich casoch ako 250s.....asi neplati:) A jedna je osvietena a dalsia nie...A pouzite to bolo von. Napada ma uz iba jedina otazka, a to ze to odpalovanie mierne primrzlo(kolo-5 mohlo byt) potom som to aj pocitil, prestalo to reagovat na vecsiu vzdialenost...
No kukol som exif tych fotiek, mam fotku v tej istej poze, presne ta ista clona aj cas 1/125(cize o tych kratsich casoch ako 250s.....asi neplati:) A jedna je osvietena a dalsia nie...A pouzite to bolo von. Napada ma uz iba jedina otazka, a to ze to odpalovanie mierne primrzlo(kolo-5 mohlo byt) potom som to aj pocitil, prestalo to reagovat na vecsiu vzdialenost...
podľa teba ktorý čas z týchto dvoch je kratší?
možnosť A: 1/125
možnosť B: 1/250
Ako pracovat s dialkovym odpalovanim
skontroloval si dobíjanie blesku ?
aký si mal nastavený čas na foťáku ?
možnosť A: 1/125
možnosť B: 1/250
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií