Zdravim Vas všetkych.Mam 6500vku a chcem ist do zrkadla a kedže penazi je stale malo je dnes real sanca ju predat?Alebo si ju mam nechať ako druhý pristroj?
skor ju skus predat...ak raz budes fotit zrkadlom....tak sa jej uz asi nechytis...cize ti na nu bude len prach sadat....doma mam minoltu z20 a odkedy mam zrkadlo tak som ju nepouzil...tak isto kamarat co ma nikona d60 tak sa zbavuje panasonica fz-8...a len taky ilustracny priklad...mal ho v oprave a volal som ho fotit.....a povedal som mu nech zobere lumixa....tak sa len zasmial :)
na krcmovu akciu bol pre mna najlepsi canon ixus 70 kym som ho niekde opity nestratil. 6500 je velka ako DSLR, a popri nej je zbytocna, mini kompakt je daleko uzitocnejsi.
pani dik za radu.ked sa naskitne moznost tak sa snou rozlučim no zatial zostáva u mňa.potreboval som cenu sktorou je real ju predat.mozno skusim nejaki bazar ci komis,este uvidim a mozno ju necham synatorovi.
pani dik za radu.ked sa naskitne moznost tak sa snou rozlučim no zatial zostáva u mňa.potreboval som cenu sktorou je real ju predat.mozno skusim nejaki bazar ci komis,este uvidim a mozno ju necham synatorovi.
nechaj ju synatorovi alebo zene na hranie, skoda predavat lebo by si za nu dostal tak prisusene z nosa,... a da sa nosit so sebou ked ide o existenciu fotky a nemozes tam treopat drahe zrkadlo ... napr. romska osada pocas burlivej oslavy a podobne ... dost riskantne pre fotak
Takže fujinu sompredal(za 2OOeur)No a snorím po esopoch neake zkadlo pre amatera do uvahy prichadza 450d 2 objektívy kit.alebo 40D+setak cena do 25 klackov.slusne ceny som pozeral na faxcopy.sk.su myslím oficial.dovozcom canon na slovensku.este neni som rozhodnuty...
fuji 6500fd
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa