Prosim Vas nasiel som na nete takuto srandu - http://www.pixmania.sk/sk/sk/89575/art/magnetic-power/tele-predsadka-x2-l.html
chcem sa spytat ci je to mozne vlastne namontovat toto cudo na rozne objektivy a ci to vlastne aj nejako mozoze alebo to aj zhorsi obraz pripadne co to moze sposobit s foto...
chcel by som to ak pojde hlavne pouzit na sigmu 70-300 aby sa aspon ciastocne predlzilo ohnisko a bolo by super za taku cenu ak by to predlzilo 2x a prilis neposkodilo obraz :)ale asi za tolko penazi to nic nespoavi ak sa to bude vobec dat nahodit...
thx moc
To je na male kompaktiky a ani tam by som to nikdy nedal, tie objektiviky na to nie su stavane. Sigma 70-300 nie je ziaden zazrak a lubovolny konvertor nielenze zhorsi opticke vlastnosti ale urobi z toho tmavy tunel.
Ke d potrebujes silnejsi objektiv, kup si nieco na sposob 100-400 alebo 50-500. Pri beznych svetelnostiach je to jedine prakticke riesenie. Telekonvertor ma zmysel len na svetelne objektivy s F2,8.
Telepredsadka
Ke d potrebujes silnejsi objektiv, kup si nieco na sposob 100-400 alebo 50-500. Pri beznych svetelnostiach je to jedine prakticke riesenie. Telekonvertor ma zmysel len na svetelne objektivy s F2,8.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa