Asi budem uplne za blbu :-), ale potrebujem poradit.
Cez e-bay som si kupila objektiv. zaplatila som cez Paypal zaskrtla som moznost e-bay items, hodilo ma to na str. e-bay a platba prebehla ( bolo tam cislo jeho uctu). Ale teraz mi predavajuci pisal, ze nema paypal. Moja otazka - dostanu sa k nemu nejako tie peniaze, alebo sa vratia na moj ucet? Alebo zostanu niekde vysiet a ako sa k nim dostanem. Kupovala som takto prvy krat a teraz neviem co s tym.
Ľudia preboha! To ste fakt takí naivní??? Sme v 21. storočí a ešte stále sú takí hlupáci, ktorí takto naletia? Ani sa mi nechce veriť! Zavrite a zrušte túto tému, čudujem sa, že sa niekto vôbec takými to sprostosťami zaoberá.
Ako hovori Stano, je to velmi podozrive a fakt to vyzera na organizovanu skupinu. A kedze ten inzerat nasli na bazos.sk, tak by som sa necudoval, keby to boli "Taliani" s ciganskym prizvukom .
ked som predaval na bazosi, prislo mi viac anglicky pisanych odpovedi. Ja som vsetky ignoroval, kedze som mal podmienku osobne prevzatie
Na bazár.sk mám podobnú skúsenosť, s bazošom ešte nie. Čítal som niekde že na bazár.sk vraj zase pohybuje nejaká africká organizovaná skupina Akonáhle nepíše po slovensky/česky, je to pre mňa podozrivé, a s takýmito záujjemcami nekomunikujem. 4o by aj hladal na nejakom bazoš.sk alebo bazár.sk nejaký Angličan či Američan...
Nechcem Vám do toho skákať, ale všimli ste si, že reagujete na tému starú viac ako 3 roky? Na druhej strane, osvety je vždy málo...
Reagovali sme na príspevok starý 2 hodiny, ktorý bol v starej téme. Veď na čo zakladať novú, keď dotyčný našiel s tarú s rovnakým názvom, tak ako to nám tu všetci radia, však?
Reagovali sme na príspevok starý 2 hodiny, ktorý bol v starej téme. Veď na čo zakladať novú, keď dotyčný našiel s tarú s rovnakým názvom, tak ako to nám tu všetci radia, však?
Pardon pardon... Nevšimol som si, že toto je druhá stránka diskusie. Mea culpa... Ale aj tak ma udivuje, že ľudia na takéto niečo dokážu skočiť...
Paypal
Zavrite a zrušte túto tému, čudujem sa, že sa niekto vôbec takými to sprostosťami zaoberá.
A kedze ten inzerat nasli na bazos.sk, tak by som sa necudoval, keby to boli "Taliani" s ciganskym prizvukom
Na druhej strane, osvety je vždy málo...
Na druhej strane, osvety je vždy málo...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa