´Kenko filter is marketted under Hoya brand outside of Japan. Hoya filter is not available in Japan but only under Kenko brand name. Tokina, Hoya and Kenko are all the same products under the THK group in Japan´
http://shashinki.com/shop/kenko-hoya-77mm-digital-wide-angle-circular-polarizer-p-174.html
Prave som dostal filter Kenko polarizacny pro 1 digital z ebay od HDK zone (ktory ma dobre preferencie a bol mi tiez odporucany ako dobry predavac) Po otvoreny balika ma potesilo originalne balenie od KENKO ale velmi ma sklamalo ze na boku toho obalu bola bezpecnostna folia ("blomba") pretrhnuta ! Takze teraz neviem ci je ten filter iba pouzity a vrateny a nasledne predany mne (ziadne poskodenia som nenasiel) alebo je to nejaka lacna kopia v originalnom obale.. Kazdopadne je to od predavaca neseriozne tak pozor na "HDK zone"
-dalsia vec je ze tie kenko CPL - Pro 1 digital su deklarovane ako W alebo slim - cize tenke prevedenie na sirokeohniska a poviem vam ze toto ani zdaleka ako slim nevyzera (coz moze suvisiet aj s tou pretrhnutou paskou na obale. Napr oproti Hoya CPL HD (slim) je asi raz tak hruby !!
Mam este otazku: da sa podla oznacenia priamo na obruci filtra zistit ci sa jedna o original ? napr typicke graficke znacenie, alebo netypicke, ktore sa od original kenko lisi ?
Mam este otazku: da sa podla oznacenia priamo na obruci filtra zistit ci sa jedna o original ? napr typicke graficke znacenie, alebo netypicke, ktore sa od original kenko lisi ?
Tiez som raz kupil z HK (predajcu si nepamatam) par filtrov (UW) co vyzerali ako keby ich dome niekto vyrabal a napisy na obrucku maloval
Je to ten vlavo. Vpravo je original Kenko CP-L (W).
To su hajzli niektory ti sikmaci... Moj Kenko vyzera ako ten na tvojom obrazku v pravo. Tak hadam bude original aj filter nielen krabicka..
Nuz snad ta to potesi, akurat som pomeral ten moj Kenko PRO1 Digital a ma cca 7.5mm na obruci napis: Kenko PRO1 D WIDE BAND C-PL(W) 77mm JAPAN a sipka hore. Ak toto vetko sedi a pismo je takej zltkastej farby a ma ostre kontury, malo by ist s najvacsou pravdepodobnostou o original
Nuz snad ta to potesi, akurat som pomeral ten moj Kenko PRO1 Digital a ma cca 7.5mm na obruci napis: Kenko PRO1 D WIDE BAND C-PL(W) 77mm JAPAN a sipka hore. Ak toto vetko sedi a pismo je takej zltkastej farby a ma ostre kontury, malo by ist s najvacsou pravdepodobnostou o original
No tak to si ma potesil lebo nazov je presne do detajlu taky ako si ho napisal + opisal (vratane tej bilo zltkastej farby pisma a ostre, pekne) aj rozmer sedi 7,5mm cize moj predpoklad je ze si ho niekto kupil vyskusal (a to musel na boku tu ochrannu nalepku pretrhnut aby otvoril obal od filtra) nesedel mu poslal ho spat predajcovi a ten ho poslal mne. Filter je neposkodeny, vsetko v pohode az na to ze krabicka bola evidentne otvorena.. vdaka za pomoc
filtre kenko
http://shashinki.com/shop/kenko-hoya-77mm-digital-wide-angle-circular-polarizer-p-174.html
http://www.thkphoto.com/company/ci-01.html
-dalsia vec je ze tie kenko CPL - Pro 1 digital su deklarovane ako W alebo slim - cize tenke prevedenie na sirokeohniska a poviem vam ze toto ani zdaleka ako slim nevyzera (coz moze suvisiet aj s tou pretrhnutou paskou na obale. Napr oproti Hoya CPL HD (slim) je asi raz tak hruby !!
Je to ten vlavo. Vpravo je original Kenko CP-L (W).
vdaka za pomoc
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa