chcem sa spytat na jednu vec. na vyslednych fotkach sa mi objavuje ciara akoby ciernou tenkou fixkou nakreslena asi tak pol cm dlha.vsetko bolo v poriadku so zrkadlovkou maximalna starostlivost aj o objektiv. kde sa mohla stat chyba? je to chyba pri prechode svetla alebo mam reklamovat? dakujem za radu
ak sa táto čiara objavuje na fotografiach s vysokou citlivosťou(800,1600 ISO) môže to byť vlastnosť daného fotoaparátu. Ak sa objaví aj pri citlivosti 100,200 ISO, môže to znamenať najaký problém.
ak sa táto čiara objavuje na fotografiach s vysokou citlivosťou(800,1600 ISO) môže to byť vlastnosť daného fotoaparátu. Ak sa objaví aj pri citlivosti 100,200 ISO, môže to znamenať najaký problém.
ty si tú čiaru videl?
z popisu nie je jasné, či je to pol centimetra na snímači, alebo na monitore pri 100% zväčšení, alebo na vytlačenej fotke 9x13, alebo...
Ako napísal afkaa.i, bez toho aby niekto na fóre tú čiaru videl, tak to budú všetko iba dohady.
ked som sem pridala fotku v mensom formate absolutne to nie je vidno... fotila som len tak skusobne dnes aj automaticky a manualne a nezobrazuje sa to. je pekny cisti obraz...cez automaticke fotenie aj manual. mam dojem ze sa to objavuje ked je okraj moc cierny akoby sa to presunie na bledsie stranu. a ano na tom istom mieste to bolo stale...este skusim len tak fotit ci sa to zobrazi a s tou fotkou nieco vidumem ako to dat aby to bolo vidno
Daska, zlaticko, nie sem. My chceme vidiet plny format, v tvojom pripade 6Mpix fotografiu. Pouzi napr. www.uloz.to, www.ulozisko.sk, alebo nieco podobne. V malom rozliseni je to ako s chlapom. Z dialky sa moze zdat Brad Pitt, ale na blizko ti moze jeho tvar pripominat ri. ;) :-D :-D :-D
problem!
z popisu nie je jasné, či je to pol centimetra na snímači, alebo na monitore pri 100% zväčšení, alebo na vytlačenej fotke 9x13, alebo...
Ako napísal afkaa.i, bez toho aby niekto na fóre tú čiaru videl, tak to budú všetko iba dohady.
takze ako zacina FEUCHTE ... TAK NAD F- kom je ta ciara
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa