Ahoj všetci,
viem, že takýchto tém sa tu nájde milión... keby som vedel tak sa nepýtam, ale nechcem nakupovať hlúposti... Čo dostanem za tých 600 korún od tejto spúšte? Je to len čisto spúšť, stlačíš a cvak alebo tam má aj niečo viac, keď stoji 600Sk? :)
ale uz ma fakt series...si mudry ako radio, no keby to bolo len dvoj, tak bulb vobec nefunguje...mas 3 kontakty na dialkovom...funguje to na principe trojuholniku - kazdy s kazdym...a kedze mas taky supernick a fotku ako z kroniky, vypocitaj si v tej dutej hlave,kolko roznych kombinacii spojenia mas...howgh
ukludni sa, moja duta hlava si myslela, ze sa bavime o RS-60E3, kde je bulb vyrieseny mechanickym drzanim dvojpolohoveho tlacitka spuste v stlacenej polohe, a nie nejakym tretim tlacitkom, ak o tom pochybujes , kludne to rozober a pozri sa, on ti to hadam niekto posklada naspat, inak potesilo ma tvoje howgh
ukludni sa, moja duta hlava si myslela, ze sa bavime o RS-60E3, kde je bulb vyrieseny mechanickym drzanim dvojpolohoveho tlacitka spuste v stlacenej polohe, a nie nejakym tretim tlacitkom, ak o tom pochybujes , kludne to rozober a pozri sa, on ti to hadam niekto posklada naspat, inak potesilo ma tvoje howgh
skor sa ukludni ty...2x si opravil moj prispevok s tym, ze sa mylim...bavime sa o RS-60E3...nepotrebujem, aby mi to niekto skladal...ja som tu spust rozoberal, dokonca som podla nej robil par kopii, cize ju poznam dost dobre na to, aby som vedel, ako pracuje...inak to tvoje mechanicke drzanie dvojpolohoveho tlacitka spuste v stlacenej polohe je aj elektricke...skus si to dat na osciloskop a uvidis, ako ti bude kmitat...milujem takych ludi ako ty...skryvas sa za mudru hlavu, no mas od nej daleko...
ak to potrebujes iba na to aby si nerozhybal fotak, tak ja to na svojom Canon 450D riesim s ´dvoma sekundami´... stisnem spust a za dve sek mi cvakne obrazok...
Canon Remote Switch RS-60 E3
ale ved vieme o co ide:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie