Fórum » O TECHNIKE

Kde kupujete fotopapiere? TIP

DynamicS
2009-03-06 16:10:20+01
tip na predajne, typy papiera, kvalita..

DynamicS
2009-03-06 16:12:05+01
Samozrejme google mam a uz mam aj preluskane...
Ale prisiel mi domov novy prirastok Canon 9000PRO a viem, ze tu ma mnoho ludi uz skusenosti s tlacou..potreboval by som poradit nejake solidne predajne kde sa daju najst papiere aj vo velkosti A3+..
Takisto nejake kreativne atd...uprednostnujem znacku CANON, kedze tam bude kvalita vystupu najlepsia.
Dakujem. Kludne nech sa to tu zvrhne na obsirnejsiu diskusiu..

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-03-06 16:13:44+01
Najcastejsie su to papiere Ilford Multigrade. Na vystavy potom rada Gallery. Potom je tu dostupna este Foma, ta ma ale zmysel len pri podlozke s pevnou gradaciou. Oblubene boli papiere Forte, ale madarska fabrika uz skoncila s vyrobou a tak sa daju zohnat posledne zvysky.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-03-06 16:16:14+01
No blby nazov temy! Kto ma vedie, ze chces inkjetove papiere? Nema prilis zmysel vymyslat v znacke. Pre beznu fototlac Photo Paper Plus Glossy II. Na specialne veci potom niektory z art papierov. Matny neodporucam, ma maly kontrast.

DynamicS
2009-03-06 16:25:41+01
Hej...tu temu som mohol nazvat lepsie pravdu mas.
Ale dakujem za radu aj tak, aspon sa vyhnem pre zaciatok tym matnym papierom.
Kludne davajte dalej tipy, hodilo by sa mi fakt priamo na predajcu..aj ked to nie je problem zohnat, pretoze sa nachadzaju v ponukach viacerych shopov ale osobna skusenost popripade referencie bodnu.
Dik.

slavmiro
2009-03-06 16:41:23+01
pozor, kvalitne matne papiere a vektorove grafiky na kvalitnej inkjete, to je cosi uzasne. Vystupy su gamutovo bohate, super kontrastne a velmi ostre. Cclovek ma dojem ze su to vyrezavane farebne plochy, skoro az 3D vnem. Ale vektor grafika samozrejme nie je main obor tu.. :)

blue_cafe
2009-03-06 16:51:22+01
Predpokladám, že sa jedná o Canon Pixma PRO 9000. Mám ju tiež a náplne/papiere kupujem v BGS (EDsystem) a v SWS v BA. Treba sa u nich zaregistrovať ako firma s adekvátnym rozsahom v živnostenskom liste (predaj a kúpa s výpočtovou technikou). Možno akceptujú aj iné. Doporučujem mať v zásobe 1-2 náplne z každej farby, podľa toho ako sa míňajú.

dmedia
2009-03-06 17:31:46+01
Canon pro rada PR-101, alebo PR-201, velmi dobre vysledky, distributor v BA-SWS distribution, alebo Pentask, faxcopy a pod. mne sa paci aj vysledok na CAnon SG-201-satenovy.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()