Nie, teoreticky to ide na kamerach radu XL, ktore mahu vymenne objektivy, pre ne exzistuje adapter pre Canon EF objektivy a nan mozes dat adapter nieco-EF bajonet. Ale aky by to malo ma zmysel netusim. Pouzit drahy L-kovy teleobjektiv, to pouzivaju kameramani na divoku zver.
Pokusi som robil aj ja s kamosom na Canon HV-20 (dobra kamerka) Kupili sme z anglicka HOMEMADE adapter narvali sme na to nikkor 50mm f/1.8 a vysledok paradicka. Potoc sa este po youtube je tam toho kopec napr. si daj vyhladat 35mm adapter
Nie, teoreticky to ide na kamerach radu XL, ktore mahu vymenne objektivy, pre ne exzistuje adapter pre Canon EF objektivy a nan mozes dat adapter nieco-EF bajonet. Ale aky by to malo ma zmysel netusim. Pouzit drahy L-kovy teleobjektiv, to pouzivaju kameramani na divoku zver.
no myslím že priamo na kamere nedosiahnem takú hlbku ostrosti aku mi ponúka foto objektív..
ano, viem presne ako sa to volááá, ale viem presne aj koľko to stojí..a kúpa tohto je pre mňa posledná možnosť :)..chcem to skúsiť aj s dostupných materiálov..
Kamera + foto objektív
http://www.fopafilm.com/DOF.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie