Ako tak pozeram profily tak zistujem ze je tu dost ludi ktori vlastnia canony EOS 450D. Chcel som sa len spytat ci je moj kus vadny alebo na vsetkych sa tak "cudne" zatvara krytka na konektory? (ta gumena na lavej strane). Zda sa mi akoby to nechcelo drzat zavrete. nakoniec to vzdy drzi ani nevypadava, len mam strach ze to moze zacat.
Je fakt,že to tam drží len tak jemne.Ja som sa s foťákom potápal a keď som vyšiel,tak mi z neho tiekla voda.Predpokladám,že sa tam dostala práve cez túto slabo tesniacu krytku.
Ja mam eos 400d, a tiez mam s touto gumenou krytkou problem... minuly mesiac ked som bol s nim fotit mariansku priekopu, tak mi ta krytka vypadla von a z aparatu vystrelil moj objektiv, asi tym tlakom. Tak aby sa to nabuduce nestavalo, tak som tie dierky trosku lizol sustruhom a teraz ta guma drzi uplne bohovo...
quintes problem je v tom ze 400d je vodotesna len do 7000m, 450d to uz problem nerobi, pretoze su v nej pouzite specialne spojovacie materialy zn. Kanagon
quintes problem je v tom ze 400d je vodotesna len do 7000m, 450d to uz problem nerobi, pretoze su v nej pouzite specialne spojovacie materialy zn. Kanagon
To je fakt,kanagon som použil aj ja na spoj objektívu a tela a drží jak zavarený.Nemôžem ho teraz síce vymeniť ,ale nevadí,kúpil som preto ďalšie telo 50D , tam sú tie gumené krytky lepšie,uvidím či budú lepšie tesniť,idem s ním do aquaparku v sobotu.
Kryt na 450D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa