nie je to pre tento portal vobec podstatne. a neboj, fotka to nie je ;)
ale nie je nastastie tak, ze by som bol docent, alebo profesor. tie ambicie nemam. v momentalnom legislativnom priestore vsak prestava mat vahu titul 2. stupna vysokoskolskeho studia (ing., mgr., ...), tak ako kedysi stratila vahu maturita. preco? lebo za kazdeho studenta su peniaze a na kazdeho vyucujuceho je potrebne urcite mnozstvo studentov. tak sa prijimaju aj taki, ktori ledva zvladli maturity. dakujeme pani ministri skolstva :(
Potvrdzuješ len to, čo píše afkaa.i, teda ´a namiesto toho, aby nieco urobili sami, aby urobili chybu (kazda chyba cloveka posuva!), radsej vypnu rozum´. Stačí sa ti pozrieť do jeho profilu a máš o ňom skoro všetky informácie.
ja sa nemam za co hanbit, takze nic nemazem :-D
ale som rad, ze si pochopil, o co mi tu ide. castokrat rad poradim, ak je to nieco, co sa neda vytukat a ziskat do 5min z googlu.
To je fajn, lebo takí tu už boli. Problém typu ´neznalosť z pohodlnosti´ je značne rozšírený a dosť často sa vyskytuje nielen v školstve alebo aj na tomto webe. Preto som zareagoval na BurGi-ho otázku.
Ktory je lepsi?
ale nie je nastastie tak, ze by som bol docent, alebo profesor. tie ambicie nemam. v momentalnom legislativnom priestore vsak prestava mat vahu titul 2. stupna vysokoskolskeho studia (ing., mgr., ...), tak ako kedysi stratila vahu maturita. preco? lebo za kazdeho studenta su peniaze a na kazdeho vyucujuceho je potrebne urcite mnozstvo studentov. tak sa prijimaju aj taki, ktori ledva zvladli maturity. dakujeme pani ministri skolstva :(
ale som rad, ze si pochopil, o co mi tu ide. castokrat rad poradim, ak je to nieco, co sa neda vytukat a ziskat do 5min z googlu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa