no ked kukam tu cenu(vajaj | napísané: 25.03.2009 14:10- 899$ kit, 799$ body) tak to by som zobral radsej uz 50D za 930€ popripade 40D. Rozdiel v cene neni az taky velky a myslim ze 40-50D su lepsie masiny.
Ako pokial nejdete natacat profesionalne video tak to bohato postacuje na bezne vyuzitie...A ten kto chce profesionalne natacat tak si nekupi fotak ....
Erik cudoval by si sa :) Samozrejme nie ako hlavna kamera, ale ako doplnok je napr 5D MkII velmi oblubena. Uvidime, ako sa ujme 500D. Prikladom toho su napr:
odlahlo mi, nemsuim predavat po dvoch mesiacoch :D
lol a keby to malo nejaku vyhodu treba hned stary fotak predat?:D....ved zo 450 sa uz myslim dost pekne snimky daju robit aj do smrti :D.....netreba stale vymienat tela a tuzit po vsetkom co je nove...ked ta to fat bavi tak fotku spravis aj s horsim fotakom
to video je naozaj uzaste. To sa musi nechat. Ale 5D MarkII je uuplne ina trieda, je to fullframe, a netreba sa bavit ani o vlastnostiach staci si porovnat cenu medzi nim a 500D
+ video ktore si prilozil je komercne video, je to reklama na canon. Je to uzastne to ano, Ale na natacanie takeho videa treba nehorazne peniaze, a keby chce niekto natocit nieco take tak urcite pouzije uz normalnu kameru. Dalsia vec je. Ak by to video tocil nejaky normalny fotograf tak to urcite nevyzera tak ako to vyzera. Tu boli pouzite nadherne zabery, ktore boli natocene za pomoci nehoraznych stabilizatorov, efektov, objektivov, a neviem coho vsetkeho. Ale hlavne kopa ludi (profi kameramanov a reziserov) a kopa profi softwarov a za pomoci profesionalneho studia.
Tak si skus polozit otazku, ktory clovek ktory si kupi 500D spravi nieco taketo?
Uvidime, co ukazu prve podrobnejsie testy a recenzie. Ja si myslim, ze tento fotoaparat si svojich zakaznikov najde a nieje to az taky vystrel do prazdna. Urcite v radoch majitelov EOS-ov 350D a 400D, ktori nechceli upgradovat na 450D. Tak ako sa si nasiel na trhu miesto model 50D, medzi majitelmi 20D a 30D :)
Ja si myslim ze Canon ani necakal, ze teraz budu majitelia 450D hromadne vymienat telo za nove 500D
neviem co tu vymyslate s 50D alebo nikonmi... mne sa paci maly, neergonomicky xxxD, vojde mi s 50mm do vrecka na vetrovke, nemusim kvoli noseniu chodit do posilky aby som ho uniesol a ma vsetko co potrebujem, este keby bol lacnejsi :)
Asi by som skorej investoval do nového objektívu ako presedlať z 350 na 500. Keď by som mal meniť telo tak by som radšej do vyššej triedy. Čo sa týka videa tak ja chcem fotiť, teda by som namiesto neho radšej privítal vylepšenia v oblasti fotky, napr. väčší počet zaostrovacích bodov.
Na trhu se EOS 500D objeví 8. května, v ČR 11. května.
V prodeji bude ve třech vatiantách:
- EOS 500D tělo za 20990 Kč
- EOS 500D + 18-55 IS za 23990 Kč
- EOS 500D + 18-200 IS za přibližně 30000 Kč
mam 450d a menit urcite nebudem :) najprv obmenim skla a potom telo...a ked budem menit telo tak vyssia triada....cize momentalne do uvah ypripada 50d...ale kym obmenim skla....uvidim co bude na trhu :) 60d...70d ? :)
Novy Canon 500D
http://www.stillmotion.ca/
http://www.art-studio.tv/
+ video ktore si prilozil je komercne video, je to reklama na canon. Je to uzastne to ano, Ale na natacanie takeho videa treba nehorazne peniaze, a keby chce niekto natocit nieco take tak urcite pouzije uz normalnu kameru. Dalsia vec je. Ak by to video tocil nejaky normalny fotograf tak to urcite nevyzera tak ako to vyzera. Tu boli pouzite nadherne zabery, ktore boli natocene za pomoci nehoraznych stabilizatorov, efektov, objektivov, a neviem coho vsetkeho. Ale hlavne kopa ludi (profi kameramanov a reziserov) a kopa profi softwarov a za pomoci profesionalneho studia.
Tak si skus polozit otazku, ktory clovek ktory si kupi 500D spravi nieco taketo?
...áno...video z 5D II je o niečom inom...
Ja si myslim ze Canon ani necakal, ze teraz budu majitelia 450D hromadne vymienat telo za nove 500D
V prodeji bude ve třech vatiantách:
- EOS 500D tělo za 20990 Kč
- EOS 500D + 18-55 IS za 23990 Kč
- EOS 500D + 18-200 IS za přibližně 30000 Kč
http://www.dpreview.com/previews/canoneos500d/
alebo idem do Canon EOS 1D Mark III ale tu pride tiez kazdu chvilu nastupca :)
tak mozno nieco v lete sa nam ukaze ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa