mozno to tu uz bolo preberane,ale nic som nenasiel,takze kto mozte paradte-zacal som pracovat ako realitny makler a potrebujem nejaky sikovny kompaktik....moju vybavu sa mi vlacit nechce...takze rad by som nejake tipy....poziadavky-male,skladne,spolahlive,s co najsirsim objektivom,nepotrebujem tele zoom,nieco svetelne a skutocne spolahlive.....diky
na dpreview je to suverenne najoblubenejsi kompakt, v Panasonic sekcii (http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1033) sa kazdy den objavuje hrba fotiek a pri niektorych je skutocne problem rozoznat ci ide o kompakt alebo zdrkadlovku :) Neviem o ziadnom fotaku ktory by mal lepsiu svetelnost alebo sirsie ohnisko bez predsadky a bol by momentalne na trhu.
Odporúčam EPSON RD1...je to síce prehladovka ,nie kompakt , no nič tým nepokazíš....kovové prevedenie, manualny režim, ručné natahovanie zavierky a objektív Leica....A skoro by som zabudol režim iba manual.....Nádherný stroj...
nemohol by si sa poobzerat po bazarovom zrkadle? nasadis tam toho tamrona co mas a ides? nejake 350d or nieco take, inac Panasonic TZ5 alebo nejaky canon G or powershot to su moji favoriti
No nechali sme sa uniest do oblasti sci-fi...:) K tomu Lumixu LX3 len tolko že ak ti nebude chýbat vstavaný blesk a to ti pri všetkej svetelnosti toho skvelého skla občas bude, tak nie je očom....
V opačnom pripade zabrus medzi Canon-Nikon.....
nemohol by si sa poobzerat po bazarovom zrkadle? nasadis tam toho tamrona co mas a ides? nejake 350d or nieco take, inac Panasonic TZ5 alebo nejaky canon G or powershot to su moji favoriti
Hmmm co potom Fujifilm F100fd alebo Canon IXUS 870 IS? odporucam prejst si recenzie z dpreview, v zime boli uverejnenen skupinove testy kompaktov, aj ked fakt ze tie kriteria su take ze tazko vyberat
kupa kompaktu
V opačnom pripade zabrus medzi Canon-Nikon.....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa