Pocul som z kruhov jednej z tychto znaciek, ze Nikon a Canon zvazuju fuziu, aby mohli celit hospodarskej krize a rozmahajucemu sa trhu dravych znaciek, ktore donedavna vyrabali iba chladnicky alebo televizory.
Co na to hovorite? Bolo by to zaujimave, ale neviem si dostdobre predstavit tychto dvoch vecnych rivalov...
Tiež tomu nedávam šancu, ale ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy. Canon lacnejšie výrobky, Nikon špičkové. Každý vyrába pod vlastnou značkou, investície spoločné, myslím si, že ak by sa to salo, tak asi nikto iný by nemal šancu na trhu. Bol by to asi totálny valec.
ja som pocul z kruhov blizkych jedneho znameho bratranca co ma pristup k nastenke na ministerstve stavbarov, ze BMW a Mercedes mutuju! alebo fuzuju? to je jedno, ale afkaa.i sa myli, lietat sa da uplne v pohode aj bez drog ;-)
skor si myslim, ze canon sfuzuje s inym a nikon s inou firmou, to kludne moze byt (a mzno nas to vsetkych aj prekvapi)...a ich technologicky naskok je dnes dost velky pred ostatnymi, takze nepotrebuju taketo riesenie, sony a samsung maju starosti na vsetkych poliach, pentax tiez inovuje ako vladze .... no bude srumec
Fuzia Canonu a Nikonu
Napr polovicu senzoru spravi nikon a druhu canon - Aby to bolo spravodlive, no nie?
:D:D:D:D
Ja mam sice canon, no proti nikonu osobne nic nemam... :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa