zdravim je tu niekto kto pouziva tuto kombinaciu?mam 16gb sdhc kartu a nedokazem ju zpojazdnit v mojom fotaku hoci som ju uz formatoval snad na vsetky mozne sposoby.po vlozeni do fotoaparatu mi vyhodi hlasenie ze karta nie je formatovana, ked ju dam naformatovat tak to nejde a treba vymenit kartu.ak mate niekto nejaky napad budem rad:)
Prečítaj si návod na použitie... Ak ho nemáš, tak je tu http://ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1986 pár linkov na stiahnutie návodov.
Vyskusaj tu kartu ci vobec funguje v inom zariadeni. Nemas na karte zapnutu ochranu proti zapisu? Na SD kartach sa mi obcas stalo, ze som ten prepinac nechtiac dal do druhej polohy, to by mohol byt problem, preco ju nevies naformatovat.
mam na tom canone 16 G kartu a urcite ju akceptuje.... ale ked si spomeniem tiez mi najskor vyhadzovalo, ze nie je naformatovana... isiel som do obchodu, kartu mi vymenili a bolo po probleme :) takze najskor to bude chyba karty
no pozival som uz nanom 8gb SDHC preto sa mi to nejak nezda...no v notebooku som ju naformatoval ale fotak ju ajtak neberie...ale uz sa to riesi skusim vymenu a uvidime:)
kompatibilita 16gb SDHC a 450d
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa