Nestastnou nahodou mi padol moj nikon na dlazku asi z metra a pol. Neobislo sa to bez nasledkov. Odbil sa mi kusok spodneho krytu na mieste ,kde sa uchytavaju dvierka na otvor pre bateriu, ktore sa teraz nedaju zavriet. Nevie niekto , ci sa to da nejak vyriesit opravou?...lebo pochybujem , ze mi to uznaju ako reklamaciu...
Najskor sa skus spytat v servise (snad to pojde aj mailom, ale urob nejake makro foto, sken je nanic), uvidis, co a za kolko by s tym vedeli urobit, (vymena toho krytu ta asi neminie). Ak ti to nebude, asi najma koli cene vyhovovat, pouvazuj o battery gripe, svojim sposobom ti problem poriesi (cca 65€). A ak vsetko zlyha potom mozno nejake amaterske riesenie, snad by sa dalo cosi vyrobit na cnc freze (+ nejake zlate a ochotne rucicky) a dolozit tam
za chyby sa plati. odfot to nejakym fotakom, posli do ciech email servis@nikon.cz a vypytaj si kalkulaciu opravy. kedze si poskodil priamo telo pristroja, bude to mozno drahsie.
A ten odlomeny kusok mas? Ked mas, zober sekundove lepidlo a zalep. Ja mam sekundakom polepene obe haciky co drzia cele dvierka na Nikone F80(filmac) a no problem.
Problém s D40x
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa