zdravim ludia.....
kto mate skusenosti z tymto fotacikom CANON POWERSHOT S3 IS ? totiz chcem si kupit nejaky lepsi fotak,cital som googloval som recenzie...vela ludi ho chvali,
no odporucali mi powershot G10,recenzie nan ale neboli prilis lichotive a nepresvedcili ma o tom ze to je super fotak a navyse dost drahy
...skuste poradit,fotak chcem na fotenie prirody,turistika,zvieratka,hory, .....kazdopadne canon
mal som S5IS a bol som spokojný, no veľmi rýchlo som narazil na hranice jeho možností. Géčková rada je najvyššia...dobrá optika, kovové telo, možnosť fotiť do raw atď. Za tú cenu už ale kúpiš aj entry level DSLR.
este stale vlastnim fotak s5is. Som s nim ´maximalne´ spokojny...az do kym som asi 1 mesiac fotil zrkadlom.poviem ti na rovinu co ti bude ako zaciatocnikovy prekazať:vypadava kritka obj.,neukazuje stav baterii,´neda´ sa fotit s isom viac nez 200:)
ja fotim s S3 doteraz. Kupil som si ju hlavne kvoli cene. Ale po case ma urcite obmedzuje, vazne rozmyslam nad zrkadlovkou. Mne osobne vadi uz spomenute iso (ja pouzivam iba 80 a 100). skoda je ze nefoti aj do rawu, slaba ostrost, displej a hladacik su tiez nedostatocne. ale pre zaciatocnika odporucam
skoda ze sa uz nerobia dela ako svojho casu mala sony R1tku... mal som tu moznost sa s nou stretnut osobne a bol som prijemne prekvapeny... velke rozmery a trochu spartanske ovladanie, ale vysledna kvalita sa dala...
canon powershot S3 IS
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa