...ono je najlepšie mať aj sveteľný objektív,aj výkonný blesk.........vždy sa pritrafí situácia,kde svetelné podmienky neumožňujú fotiť bez priblesknutia...
tak tak..najlepsie je mam oboje...a hranica je myslim v udrzatelnom case alebo v case dostatocne kratkom aby nevznikla pohybova neostrost :) fakt zalezi co chces fotit...
vcera som fotil zavody na bicykloch v horach, svetla bolo dost ale na kraji lesa by fotka nestala za nic keby som cyklistovy nehodil mierny blesk do tvare, a ta svetelnost tiez je nutna, mam 24-70/2,8 a mohol som si dat na okraji lesa clonu 4, iso 400 a zavierku cca 600
vcera som fotil zavody na bicykloch v horach, svetla bolo dost ale na kraji lesa by fotka nestala za nic keby som cyklistovy nehodil mierny blesk do tvare, a ta svetelnost tiez je nutna, mam 24-70/2,8 a mohol som si dat na okraji lesa clonu 4, iso 400 a zavierku cca 600
...jasné......niekedy je blesk nutnosťou...
....mal som na mysli najmä statické zábery z interiérov,kde blesk naruší atmosféru a zabije hĺbku priestoru...
ten blesk by som potreboval pri foteni ludi. prevazne ich fotim ked sme na nejakej akcii a to je vacsinou vo vecernych hodinach, ale aj ked je slnko. uz sa mi stalo ze osoby mali ostre tiene na tvarach a nevyzeralo to dobre.
ten blesk by som potreboval pri foteni ludi. prevazne ich fotim ked sme na nejakej akcii a to je vacsinou vo vecernych hodinach, ale aj ked je slnko. uz sa mi stalo ze osoby mali ostre tiene na tvarach a nevyzeralo to dobre.
Blesk vs. svetelný objektív
...aj keď,bez blesku to má väčšie čaro:)...
....mal som na mysli najmä statické zábery z interiérov,kde blesk naruší atmosféru a zabije hĺbku priestoru...
Kúp si oboje.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa