Zdravim,potrebujem poradiť pri výbere polarizačného filtra.Akú značku,typ?Mám fotak olympus E520 .Som začiatočník takže neplánujem investovať pre začiatok nejak vela.
opet 1000x riesene ;-) nevadi ze si zaciatocnik...ale nekvalitny filter ti moze degradovat celu sustavu a hlavne vysledne fotky...kup aspon hoya pro1 digital...a nespecifikoval si co je to vela
Ja som tiež lama, moc toho neviem o fotení.. tiež sa len učím.. Ale takéto veci by si si mohol už vygoogliť.
No jasné, že tam môžeš dať akýkoľvek filter. Napr. celkom dobré filtre sú na starších vysávačoch.. Poprípade, zober staré okuliare, budeš mať UV filter.. :)
Máte dosť :D Som zvedavý čo sa tu bude riešiť o pár mesiacov keď v posledmom čase padajú také banálne otázky ... Prosím poradde, ktorým prstom mačkať spúšť?(nič v zlom, každý sa učí) :D
Máte dosť :D Som zvedavý čo sa tu bude riešiť o pár mesiacov keď v posledmom čase padajú také banálne otázky ... Prosím poradde, ktorým prstom mačkať spúšť?(nič v zlom, každý sa učí) :D
Podľa mňa sa bude riešiť či niekto má skúsenosti s Tamronom 17-50. Či je dobrý a tak podobne.
Potom sa ešte bude riešiť kvalitný svetelný teleobjektív do 200 EUR. Podotýkam, že musí mať vynikajúcu kresbu a aspoň 20 násobný zoom.
Aký polarizačný filter???
No jasné, že tam môžeš dať akýkoľvek filter. Napr. celkom dobré filtre sú na starších vysávačoch.. Poprípade, zober staré okuliare, budeš mať UV filter.. :)
Potom sa ešte bude riešiť kvalitný svetelný teleobjektív do 200 EUR. Podotýkam, že musí mať vynikajúcu kresbu a aspoň 20 násobný zoom.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa