Rozbehol som sezonu na cajgli, dnes som sa vybral na 50 km trasu smer BA > Miloslavov cez luzne lesy. Zdrkadlofku sa mi brat nechcelo a kompakt nemam. Vysledne som presvihol nasledovne : Roháča (sedel), Sršňa (sedel), Srnku (stala), Zmiju (slnila sa), 200 Labuti (splyvali), 400 Kacic (splyvali), 600 maciek (stali), 800 chrustov (stali) atd. Pripadal som si jak debil, ked chcem nieco odfotit nikdy nic nikde neni, a ked aj je, tak to bezi leti skace alebo utoci. Dnes vsetko stalo, a nic neutekalo a ja nemam fotak... takze :
Ako som siel dalej, pocet havedi priamo umerne stupal a ja som viac a viac chytal nervy ze nemam fotak az som sa cestou spat rozhodol ze potrebujem nieco prirucne a to je ten problem. Je ich proste moc moc moc a nemam ani potuchy co si vybrat. Ked uvazujem ze idem na cajgli a zbadam nieco cojaviem o 200 metrov dalej, keby som mal ultrazoom ekv. 500fky (canon powershot) tak to cvaknem ok. Ked budem mat zas nerozbitny vackovy olympus TOUGH, musim ist k tomu a zdrhne to. Powershot zas tiez neni maly sakra. Neviem co mam robit, uz ste niekto nad tymto dumali ? btw. musi sa to vmestit do kapsicky na cajgli...
caf domino, jasne, len ma serka, proste ides a zrazu pozres napravo od seba a 20 metrov od teba je liska a cumi na teba. Aj keby si mal slingshot na chrbte a kym ho das dole, kym das dole krytku, zapnes, nastavis veci, amen tma a liska je prec... Treba nieco vydumat, stava sa mi to stale ze prichadzam o objekty, to neni ako ist pesi.
sem - tam zájdem na biku do lesa (nie je to 50km, max tak do 20) a batoh si upevním do detskej sedačky. Dokonca aj pri páde je to chránené. Vyzerá to divne, ale účel to spĺňa. Sedačka je odpružená s nosnosťou 22kg s bezpečnostnými trojbodovými popruhmi, ktorými to do sedačky upevním ako dieťa ...
Dobry napad, ja ale decka este nemam, a tym padom ani fotelku, a zaroven sa snazim svojmu bicyklu udrzat nejaky ten look, no uvidime, dik za postrehy
aky kompakt na cajgel ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa