Fórum » O TECHNIKE

spinavy fotak

Mikael
2009-05-03 14:39:48+02
caw v poslednej dobe mam problem s fotakom mam 450 a zacali sa mi diat take veci ze mi zostava zatlacene tlacitko spuste alebo koliesko sa zasekava alebo sa mi aj blest zasekaval pri otvarani. no predpokladam ze je to spinou z toho blesku mi akoby vytekalo neico lepkave co mi ho zadrziavalo. tak neviem ci je to prachom alebo cim ajked si nemyslim ze ho mam v nejak moc prasnom prostredi, neviem ci sa da taka vec reklamovat bo vycistit neviem ako by som to vycistil. neviete poradit

dmedia
2009-05-03 14:42:51+02
To vyzera ako po postriekani sampanskym, alebo niecim s cukrom-kava, cola atd., casto sa to stava :)))

Mikael
2009-05-03 15:08:04+02
príspevok od: dmedia
To vyzera ako po postriekani sampanskym, alebo niecim s cukrom-kava, cola atd., casto sa to stava :)))
no o takom neviem ale neda sa to vylucit, ale najprv mi zacal takto haprovat objektiv ze pri zoomovani ked ho tocim sa to zasekava nejde to plynule tak mam s toho teraz depky zly ci neico robim zle lebo teraz zasa toto zacalo robit. a neviem ci je to dovot na reklamaciu

2009-05-03 15:18:48+02
zatecenie nie je dovod na uznanie reklamacie...jedina moznost dat si to vycistit v autorizovanom servise, zaplatit za to ako za za normalnu opravu s tym, ze nestratis zaruku a davat si na to v buducnosti pozor...a urob to cim skor...

javelin
2009-05-03 15:39:30+02
príspevok od: Mikael
no o takom neviem ale neda sa to vylucit, ale najprv mi zacal takto haprovat objektiv ze pri zoomovani ked ho tocim sa to zasekava nejde to plynule tak mam s toho teraz depky zly ci neico robim zle lebo teraz zasa toto zacalo robit. a neviem ci je to dovot na reklamaciu
Pýtal som sa ,ale nevedia....zaleží aj na tom či to nemáš náhodou aj špinavé

Mikael
2009-05-03 16:10:16+02
príspevok od:
zatecenie nie je dovod na uznanie reklamacie...jedina moznost dat si to vycistit v autorizovanom servise, zaplatit za to ako za za normalnu opravu s tym, ze nestratis zaruku a davat si na to v buducnosti pozor...a urob to cim skor...
nevies mi cca povedat co stoji take vycistenie?

Mikael
2009-05-03 16:13:21+02
príspevok od: javelin
Pýtal som sa ,ale nevedia....zaleží aj na tom či to nemáš náhodou aj špinavé
no je mozne ze je to spinave ajked mam fotak necely rok ale neviem ako sa da vycistit objektiv aj telo znutra a zda sa mi blbe ze sa to tak skoro zaspini. teda nepouzival som ho nejak moc v prasnom prostredi

2009-05-03 16:32:32+02
príspevok od: Mikael
nevies mi cca povedat co stoji take vycistenie?
to zial neviem...skus zavolat do ProLaiky, tam ti to urcite povedia...a mozes ho tam rovno i odniest, lebo inu moznost nemas...

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-05-03 17:35:48+02
Cenu ti niík nepovie dopredu, len hruby odhad. Zatecenie je to najhorsie, co sa moze fotaku stat (okrem padu z 12 p., prejedenia valcom a pod.). Zatecene to moze byt vselikde a navia moze byt napadnuta elektronika. Niekedy nestaci len vycistit, ale aj menit niektore suciastky, aj ked v tejto chvili este funguju.
Proste sa na nic nepytaj, zanes to do autorizovaneho servisu, tam to technik otvori a potom ti povedia rozpocet.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()