Fórum » O TECHNIKE

Hrakiri :-)

itmartin81
itmartin81 2009-05-04 11:29:46+02
Poradte kde zohnat medzikus (alebo ako vyriesit) pripojenie predsadky Panasonic DMW-LTZ10E s vnutornym zavitom (67?) na fotak Panasonic FZ50 s vnutonym zavitom (55). Cize pre sumar treba mi medzikus s vonkajsim zavitom a zaroven redukciu s 55 na 67 mm. Existuje daco take?

Marcel Rebro
2009-05-08 21:14:16+02
inac @ ti z vas co su postihnuti recou kmena vychadzajuceho slnka : hara kiri (rezat / parat brucho) je veeelmi nemslusny vyraz. samburaj tomu hovori seppuku ...

javelin
2009-05-09 08:07:58+02
No ak sa bavíme o Cokinoch, tak je tam dost miesta na mechanické spojenie , napr. skrutka (po trojku závit samozrejme)....nesrandujem da sa to fakt na urovni spravit....ja som napr. použil mini skrutky z okuliarov v čiernom prevedení, ziadne kontramatky , jednoducho narezat potrebný závit upravit dlžku šróba a frčíš....

itmartin81
2009-05-11 09:39:17+02
príspevok od: javelin
No ak sa bavíme o Cokinoch, tak je tam dost miesta na mechanické spojenie , napr. skrutka (po trojku závit samozrejme)....nesrandujem da sa to fakt na urovni spravit....ja som napr. použil mini skrutky z okuliarov v čiernom prevedení, ziadne kontramatky , jednoducho narezat potrebný závit upravit dlžku šróba a frčíš....
nooo toto riesenie sa mi uz viac pozdava vidis to by ma nanapadlo skrutkovat hm... diky za typa.

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()