Ahojte. Chcem sa opytat ci by ste mi mohli poradit ohladom prezentacie.Urobil som zopar fotiek z oslav a rad by som to dal na CD tak aby sa to dalo pozriet na DVD prehravaci. Neviem ci je potrebny super program, este som to nerobil no ja som to skusil urobit len v pover pointe ale to nefunguje.Chcel by som tam vlozit hudbu prezriet si to ako prezentaciu. Dakujem Jozef
Ja osobne používam len MemoriesOnTV 1 + mpeg decoder plugin.
Vložíš text, hudbu a použiješ efekt na prelínanie fotografií.
Ta, by som bol opatrný, pri použití efektov, aby nebol z toho ´gíč´,
no však každý podľa vlastného usúdenia.V tomto programe si vypáliš priamo aj kompletné DVD. (+ aj Menu na DVD podľa potreby)
Nejaká ukážka:
http://www.youtube.com/watch?v=PjEnswgCjcE
R
To neviem, nevygúglil som nič v CZ alebo SK jazyku, ale môžem ti povedať, že sa vôbec nemusíš obávať tej angličtiny, ovládanie a orientácie je úplne jednoduchá, takže verím, že to nebude ani pre teba prekážka.
Takze ked to necham v Power pointe a napalim v nere bude to ok?
nie...pokial to urobis tak, ako pises, napalis prezentaciu s priponou*.pps alebo *.ppt a z toho logicky vychadza, ze to prehravac neprecita, kedze tie pripony sa viazu na MS Office a prehravace ich nepodporuju...musis to urobit priamo v Nere ako obrazky s pridanou hudbou...
ja pouzivam ProShow (su rozne verzie). skus niekde pozriet demo. Daju sa s nim urobit velmi pekne prezentacie a pomerne jednoducho. A potom sa daju ulozit v roznych formatoch.
Vrelo odporucam aj ostatnym
prezentacia
Vložíš text, hudbu a použiješ efekt na prelínanie fotografií.
Ta, by som bol opatrný, pri použití efektov, aby nebol z toho ´gíč´,
no však každý podľa vlastného usúdenia.V tomto programe si vypáliš priamo aj kompletné DVD. (+ aj Menu na DVD podľa potreby)
Nejaká ukážka:
http://www.youtube.com/watch?v=PjEnswgCjcE
R
Vrelo odporucam aj ostatnym
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie