Potrebujem poradiť od tých čo už majú kompaktny fotoaparát, najskôr som chcela kompakt vyssiej triedy, ale kedze uz mam zrkadlovku a starucky ale dobry kompakt sa mi pokazil, tak hladam nieco co mozem nosit stale pri sebe, chcem aby bol sirokouhly, a mal dobru svetelnost, Li-ion bat., pam. karty SD (lebo ich mam az az). Poradite? Trosku som rozmyslala na Nikon S620, Canon ixus 870, Panasonic FX37.
No konečnééééé.....normalná téééma ,. ani nevieš aku radost si nám svojou otázočkou spravila.....myslím úprimne....tema ktorá sa tu rozoberala už tri dni bola vyčerpávajúca....
Lumix LX-3 bol moj favorit, ale vcera som bola v predajni popozerat nazivo... a rozhodla som sa ze fakt chcem len nieco male na nosenie zo sebou nonstop.
Mam doma G9 a velmi dobre poznam LX-3 a aj ked G9 ma viac funkcii LX-3 je neporovnatelne kompaknejsi a hlavne ma lepsiu optiku! Nakolko dotycna chcela sirokouhly nie je o com rozmyslat. Nepoznam FX37 ale vyzera velkostou uplne rovnako ako LX-3. Priatelka ma nieco velmi podobne ako ten FX37 a kvalita je na mile vzdialena od LX-3.
Mam doma G9 a velmi dobre poznam LX-3 a aj ked G9 ma viac funkcii LX-3 je neporovnatelne kompaknejsi a hlavne ma lepsiu optiku! Nakolko dotycna chcela sirokouhly nie je o com rozmyslat. Nepoznam FX37 ale vyzera velkostou uplne rovnako ako LX-3. Priatelka ma nieco velmi podobne ako ten FX37 a kvalita je na mile vzdialena od LX-3.
FX37 je tusim z rady FX33/35 a tie su o kusok kompaktnejsie (FX33 mam) ako LX3. LX3 urcite nie je do vrecka na koseli ...
pomôžte mi vybrať kompakt
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sd870is%2Cnikon_cps620%2Cpanasonic_dmcfx37&show=all
ja by som bral canon.
Canon Powershot G10 - 28-140mm/2.8 ... rozumny rozsah ohnisk, RAW, manualne nastavenia vyvedene na telo fotaku
Panasonic Lumix FX37 - 25-125mm/f2.8 ... rozumny rozsah ohnisk, nema RAW, najkompaktnejsi
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa