Fórum » O TECHNIKE

Nikon D700

dedo Milan
dedo Milan 2009-05-12 10:29:18+02
Táto profi zrkadlovka je stroj blížiaci sa v amatérskych podmienkach k dokonalosti. I keď niekto mu niečo predsa len vytýka, ja by som sa spýtal čo si myslíte o nasledovnom. Model D5000, bol osadený pohyblivým displayom. Je možné uvažovať, že táto vec sa dostane i do triedy zrkadlovky D700? Určite nie na D3, alebo D3x.

Marcel Rebro
2009-05-12 20:58:03+02
aktualne od Kena R. ...

The Japanese meet a couple of times a year to discuss which companies will go into what markets with what products and features. This helps them avoid needless competition and to focus on their individual strengths so they all benefit.

This is why both Canon and Nikon DSLRs magically added video within about a week of each other, even though this takes years to develop. It´s not chance, it´s planned. It´s OK in Japan, even though in the USA this is prohibited by anti-trust laws.

2009-05-12 21:09:17+02
no neviem, ci to trva roky:
predsklopit zrkadlo vedia, live view maju, zaznamenavanie videa vedia aj v lacnych fotakoch, takze to nebolo nic, co by museli roky vyvijat. len cakali, kym nebudu mat co pridat a potom vyjdu von s tymto. a kedze prvy prisiel nikon s d90, canon o trochu oddialili vydanie 5d mark 2 a upravili sw. tot vsjo.

ken toho nakeca, ked je den dlhy. ako si si urcite vsimol, rok dozadu bol nikonak, teraz je leicar + ´objavil caro najlacnejsich kinofilmovych fotakov´, ... nik ho neberie vazne.

Marcel Rebro
2009-05-12 21:15:12+02
karol, ja nevravim ze ho beriem (vzdy) vazne, ale rad ho citam ... a ja rad citam

2009-05-12 21:18:16+02
príspevok od: Marcel Rebro
karol, ja nevravim ze ho beriem (vzdy) vazne, ale rad ho citam ... a ja rad citam
aj ja by som rad cital, len jedine, co mi v praci posuvaju, su cenniky MS a licencovanie a podobne veci, ktore by som radsej necital :-D

tu mozes citat a pocuvat a pozerat ;) http://thebschoolblog.com/

Marcel Rebro
2009-05-12 21:20:26+02
M$ nemusim (zaciname flame?) ...

2009-05-12 21:31:18+02
M$ nemusim (zaciname flame?) ...
ja tiez nemusim, ale co mam robit, ked ma zivi? :-D :-D :-D vies, ake je to deprimujuce, ked ta zivi nieco, co odsudzujes? :-D :-D :-D

Marcel Rebro
2009-05-12 21:33:16+02
príspevok od:
ja tiez nemusim, ale co mam robit, ked ma zivi? :-D :-D :-D vies, ake je to deprimujuce, ked ta zivi nieco, co odsudzujes? :-D :-D :-D
neviem, ja mam svoju pracu rad a svojich zivitelov som sa naucil mat rad tiez ... som skratka defka ;-)

Marcel Rebro
2009-05-12 21:36:41+02
príspevok od:
inac ked PMU USA schvali akviziciu SUN-u Oraclom, tak M$ aj celkom drzim palce ... aj ked IBM a HP asi viac brucho boli ;-)

jake
2009-05-12 21:40:25+02
príspevok od:
nuz to sa tazko az cita, ze to co ta zivi je deprimujuce, skusil si s tym nieco robit? ja by som to nevydrzal, viem ze zacinat je tazke, ale za pokus by to hadam stalo (ak to je mozne)

2009-05-12 21:40:51+02
inac ked PMU USA schvali akviziciu SUN-u Oraclom, tak M$ aj celkom drzim palce ... aj ked IBM a HP asi viac brucho boli ;-)
ale akcionari SUNu sa buria ;) takze este nie je rozhodnute. btw DELL pripravuje kupu ACERu, len tak medzi fotorecou :-D

2009-05-12 21:42:26+02
príspevok od:
toto som presne zazival cely minuly rok...a pred Vienocami som im povedal Auf Wiedersehen forever :o))) uz mi bolo z tych penazi na zvracanie :o)

2009-05-12 21:43:36+02
príspevok od: jake
nuz to sa tazko az cita, ze to co ta zivi je deprimujuce, skusil si s tym nieco robit? ja by som to nevydrzal, viem ze zacinat je tazke, ale za pokus by to hadam stalo (ak to je mozne)
ono mna zivi velmi vela veci :-D okrem toho ´deprimujuceho´ aj fotenie a skola (konecne mi platia za studium, jupiii). keby som nepotreboval hypo, tak mi vystaci fotenie a skola. ale kapitalizmus je svina, nove objektivy sa nekupuju same a este mi par chyba :-D

Marcel Rebro
2009-05-12 21:43:45+02
príspevok od:
ale akcionari SUNu sa buria ;) takze este nie je rozhodnute. btw DELL pripravuje kupu ACERu, len tak medzi fotorecou :-D
mozu sa burit kolko len chcu. SUN zaspal na varinoch a zaspal dobu. prezrali zisky z dob minulych a teraz musia zacat makat ...

2009-05-12 21:44:17+02
príspevok od:
to fakt? dufam, ze ako prve poriesia servis, lebo Acer ho ma otrasny...

2009-05-12 21:46:43+02
príspevok od:
toto som presne zazival cely minuly rok...a pred Vienocami som im povedal Auf Wiedersehen forever :o))) uz mi bolo z tych penazi na zvracanie :o)
mne z penazi nie je nikdy na zvracanie :-D :-D :-D ale ja som ich nikdy nejedol :-D

jake
2009-05-12 21:47:35+02
ak sa mozem spytat ake objektivy chces dokupit? mam tiez v plane, mozme spachat hromadny nakup a postiskat predajcov so zlavami

2009-05-12 21:52:30+02
príspevok od:
mne z penazi nie je nikdy na zvracanie :-D :-D :-D ale ja som ich nikdy nejedol :-D
ani ja, no to len z pohladu na ne :o))) bolo ich tolko, ze som nevedel, co skor...a ja som skromny chlapec, mne vela netreba :o)))

Marcel Rebro
2009-05-12 21:55:13+02
príspevok od:
ani ja, no to len z pohladu na ne :o))) bolo ich tolko, ze som nevedel, co skor...a ja som skromny chlapec, mne vela netreba :o)))
takze nakoniec sme tu particka skromnych ´chlapcov´ co im vela netreba ... konecne som sa identifikoval ;-)

2009-05-12 21:56:40+02
vitaj v klube skromnych :o) clenstvo je zadarmo :o))

2009-05-12 21:58:57+02
príspevok od: jake
ak sa mozem spytat ake objektivy chces dokupit? mam tiez v plane, mozme spachat hromadny nakup a postiskat predajcov so zlavami
ja to asi zase budem riesit z USA, kedze tam ide par znamych.
urcite by som rad Nikkor 105/2.8 af-s micro, ostatne sa uvidi podla financii a ci vlastne vyjdu. dlhodobo setrim na 24/1.4 - 1.8 a nikon stale nic :(

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()