kazdy ti asi napise ze Sandisk ultra II, alebo extreme III.samozrejme su aj najdrahsie. ja by som mozno volil kingston elite pro 133x.je o nieco pomalsia a o polovicu lacnejsia.40D ma dostatocne velky buffer tak si myslim ze pri seriovom snimani by nemal byt problem.nemam skusenosti, len moj nazor..
kazdy ti asi napise ze Sandisk ultra II, alebo extreme III.samozrejme su aj najdrahsie. ja by som mozno volil kingston elite pro 133x.je o nieco pomalsia a o polovicu lacnejsia.40D ma dostatocne velky buffer tak si myslim ze pri seriovom snimani by nemal byt problem.nemam skusenosti, len moj nazor..
obidve tieto mam a su pomale...na cene nezalezi...
obidve tieto mam a su pomale...na cene nezalezi...
hmm mas tie sandisky? a ako myslis ze su pomale? fotak nestiha nahravat,alebo ked davas do pc to je pomale. inac niekde som cital ze rychle karty mozu spravit presny-pojde to este pomalsie
Podla mna ta brzdi fotak, nie karty. CF Sandisk Extreme III dokaze zapisovat 30MB/s, ale 40D len ~7MB/s.
Súhlas 40Dčko zapisuje max 8MB/s takže limitom určite nebude karta. Niekde na webe som videl aj stránku s prenos. rýchlosťami kariet od rôznych výrobcov použitých v 40D.. teraz na rýchlo to neviem nájsť. Ešte popozerám a prípadne pridám link.
A v com sa prejavuje ta pomalost?
- pomaly zapis?
- dlhe vytvaranie nahladu?
- rychle zaplnenie buffera?
...
Ja mam 2 typy CF - Sandisk Ultra II a Extreme III (2GB), ale vyssia rychlost Extremky sa prejavuje jedine pri prenose z citacky do PC. Preto podla mna nema velky zmysel v pripade 40D investovat do najnovsich ultrarychlych kariet, fotak ich proste nebude stihat krmit... :)
pri paningu trosku dlhsie zapisuje-San DISK-EXTREME III-ale asi s tym nic nenarobim-neni to zufale len som myslel ze to ide este zrychlit,ale zrajme to je limit mojej 40-ky...
Rychla CF karta
http://www.robgalbraith.com/bins/camera_multi_page.asp?cid=6007-9257
- pomaly zapis?
- dlhe vytvaranie nahladu?
- rychle zaplnenie buffera?
...
Ja mam 2 typy CF - Sandisk Ultra II a Extreme III (2GB), ale vyssia rychlost Extremky sa prejavuje jedine pri prenose z citacky do PC. Preto podla mna nema velky zmysel v pripade 40D investovat do najnovsich ultrarychlych kariet, fotak ich proste nebude stihat krmit... :)
inak Pretec je firma s momentalne najrychlejsimi kartami, 666x :
http://www.ifotovideo.cz/clanek.php?id=2159
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie