Fórum » O TECHNIKE

aky kompakt

spock
2009-06-03 17:56:00+02
Dobry den, Chcel si kupit na leto nejaky fotacik,musi byt maly, ziadne zdlhave nastavovania, aby som mohol cvakat vsetko dookola :D :D . zatial co som googlim my najlepsie vyzhadza lumix tz5/6. co si o nom myslite? nasiel by som nieco lepsie k pomeru cena/vykon. chcel by som nieco do 300e. Daniel

2009-06-03 18:41:12+02
Danko, hlavne aby to bolo jednoduche :-D Kup si novy mobil a cvakaj. Bude to mat rovnaky zmysel ;)

spock
2009-06-03 19:56:46+02
haha vtipne to cvakanie dookola som nemyslel doslova (preto su tam 2 smajlici ;))

takze nejaka rada ? chcem to hlavne do prirody rad jazdim na bicykli a preto chcem aby bol co najmensi, ale zase aby boli fotky aspon trocha kvalitne, naco mi bohuzial mobil nestaci...

zvonec
2009-06-03 20:29:17+02
Hoci ktory kompakt ti spravi sluzbu a splni poziadavky, ktore popisujes. Nakolko si si dal sam poziadavku, ze to ma byt male, atd.. ze to ma byt konkretny lumix. Co chces riesit? Snad len to, ze nekupuj tz5 ale urcite chod do tz6. Treba ist do obchodu a kupit a fotit. Vela zdaru.

Chcem si kupit Canon EOS 5D Mark II bude dobry? Zachvilu dobehne javelin, a take ovce mi sem praskne, ze mi aj monitor bude smrdiet. ;-)

2009-06-03 20:34:04+02
zober ten lumix, bude dobre ;) netreba moc vymyslat, dokonaly fotak nenajdes. kazda dobra vlastnost jedneho, je vyvazena zlou druheho a opacne ;)

zvonec
2009-06-03 20:34:20+02
tz5 => lepsie parametre video horsie objektiv a foto a display
tz6 => horsie video, display, ale vacsi rozsah objektivu, viac mpx

ideal tz7

chuzthu
2009-06-03 20:49:22+02
ber tz6, velmi dobry objektiv na ten rozsah zoomu, v nom skutocna stabilizacia, pekne siroke ohnisko na zaciatku, dobre sa drzi, podla mna najlepsi kompakt. tz7 ma lepsie HDvideo no stoji o dost viac

Manny357
2009-06-03 21:10:01+02
Ja neviem, ja som si myslel ze toto je forum pre fotografov a pre, dajme tomu profesionalov, alebo ludi ktori to myslia s fotografiou vazne a nie pre takych co chcu kupovat kompakty, cvakat vsetko okolo seba a hl. poziadavkou pre nich je pekny design, male rozmery, farebne krytky a hlavny parameter je co najvacsie cislo na obale. Cim viac MPx tym lepsie...
ja fakt neviem ci len mne to pride take blbe alebo tu na tomto fore budeme za chvilu citat uz len aky kompakt si mam kupit a podobne...

mozno by admin mohol zalozit novu kategoriu do fora ´diletanti s.r.o.´ :D ale nie... ale mohlo by tu byt nieco typu ´ pre kompaktakov ´

spock
2009-06-03 21:57:47+02
no tak prepac ze som sem vobec napisal. nevedel som ze to je web iba pre profesionalov.

ostatnym vdaka za radu objedlal som si TZ6-ku a hura na fotenie vsetkeho co len uvydim a ucitim....

zvonec
2009-06-03 22:47:22+02
Nuz teda nech dobre sluzi, gratulujem k vyberu, nezabudni potom na dobre puzdro....

2009-06-03 22:59:09+02
dychaj chlapec, dyychaj. ;)

zvonec
2009-06-03 23:10:49+02
príspevok od:
dychaj chlapec, dyychaj. ;)
LOL :-)))))
Ja som si musel kusnut do klavesnice... aby som na kolegu Manny nereagoval... :-))))

viking81
2009-06-04 09:03:01+02
njn manny to trochu prehnal...je pravda ze skoro denne sa tu objavuju podobne ak nie rovnake temy typu...aky kompakt....ktory ultrazoom atd...znizuje to uroven fora, ale aj to sa tu uz x krat rozoberalo :) pokial nebude forum moderovane alebo nejak inak to osetrene tak sa tomu nevyhneme...clovek je ale tvor slobodny takze si moze vybrat na co odpovie...a ten komu to vadi nemusi reagovat...nech si najde vo fore temy jemu blizke a tam nech sa rozpise a tiez je blbost ze je to forum pre ´profesionalov´..ak ano...tak zjazdi potom aj mna ;-) lebo sa k nim neradim a tiez som si tu dovolil napisat :) a k tej tz-6...dobre si sa rozhodol....za tu cenu nie je co riesit...ak chces nieco kvalitne automaticke :)

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()