Ahojte, po vsetkych pokusoch ake som mal k dispozicii /vzduch a antistaticka utierka/ sa mi nedari zbavit sa tohoto mastneho?, alebo aky to je, flaku. Neviem ani kde sa nachadza, ci na zrkadle, alebo matnici. Poradi mi niekto z praxe /vid foto v tom bielom/ ako a cim sa toho zbavit? Do servisu je daleko a odchadzam na dovolenku. Vdaka za rady.
toto poznam, no da sa to robit len so setakmi pripadne lacnymi a hlavne lahkymi sklami...pri 70-200 to nerobim, lebo ak by mi nebodaj padol na zem, tak by som tomu fesakovi natiahol rit na hlavu, aby mal z toho aj on nejaky zazitok :o)))
máš ty recht, že nie všetky sklá sú schopné takéhoto manévru...to bolo len na margo tej špiny na snímači ;)
máš ty recht, že nie všetky sklá sú schopné takéhoto manévru...to bolo len na margo tej špiny na snímači ;)
ako inak :o)) ono ta spina sa ti tam dostane, aj ked skla budes menit i podla toho videa :o) vzdy je to na zvazenie..bud sa mi tam dostane spina a vycistim to alebo mi drbne objektiv na zem a kupim druhy :o)))
Špina, ale aká a kde?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa