Dobri den vsetkym mam problem s c450d ked idem s priatelkou na turistiku do hor tak by som sa snou rad odfotil ale kedze tam nikto nieje tak si musim nastavit samospust ktra je funkcna ale zakazdym zacne zvakat ako pri seriovom snimani dokial nezaplni kartu neviete niekto ako to vypnut uz ma to dost vytaca ked mam zakazdym vymazat 20 fotiek navyse
zhlboka sa nadychni a pojde to....a nezabudni vydychnut :o)) urobim vynimku, ked nebudes nieco vediet, ozvi sa cez postu a nezakladaj zbytocne vlakno...lebo si posramotis povest :o))
inak normalne rozmyslam, ze keby som studoval napr. marketing, tak pri zobrazeni veku si za pomoci fora dokazem napisat diplomovku na temu: ´spotrebitelske spravanie v 21. storoci a dopad americkej vychovy nan´ ;) :-D :-D :-D
Ale keby nahodil nikon ceny ako canon tak by som aj presiel
neda sa zobrat 1 DSLR Nikon vs 1 DSLR Canon a priamo porovnat. bud ma jeden stroj viac, alebo druhy a preto su ceny ine. co sa tyka objektivov, tak tie profi ma nikon lepsie (mensi rozptyl kvality), ale niektore mu uplne chybaju (24/1.4, ...). kazda znacka ma pre aj proti ;)
este bud rad ze nemas vacsiu kartu;) mne zase toto seriove snimanie s casovacom vobec nefunguje.:( bez ohladu na to kolko snimkov nastavim, urobi iba jeden zaber. viete prosim niekto co som zase prehliadla?
Ak máš zapnuté potláčanie šumu pri vysokom ISO skús ho vypnúť, spomaľuje to sériové snímanie, tak možno pri časovači nefunguje vôbec.
jaaaaj boze...zhrniem to....prva moznost...jednotlivy snimok....druha moznost kontinualne snimanie (pre max rychlost vypnut potlacanie sumu !) tretia moznost ...samospust/dialkove ovladanie....bud IR spust alebo auto spust na fotaku 10s (jeden snimok)....stvrta moznost...samospust 2s (ak sa ti nechce cakat 10s)(opet jeden snimok).....aaaa posledna moznost samospust 10s s kontinulanym snimanim....tie cisla conastavujes tak to je pocet snimokov od 2 do 10 (aby to fungovalo - VYPNUT predsklopenie zrkadla, inak po 10s spravi iba jeden zaber) co tak navod...a ked nie navod tak chytit fotak a skusat ?
neda sa zobrat 1 DSLR Nikon vs 1 DSLR Canon a priamo porovnat. bud ma jeden stroj viac, alebo druhy a preto su ceny ine. co sa tyka objektivov, tak tie profi ma nikon lepsie (mensi rozptyl kvality), ale niektore mu uplne chybaju (24/1.4, ...). kazda znacka ma pre aj proti ;)
Ved hej taka c50d alebo c40d by mi uplne stacil len by mohli byt viac vodeodolne aby sa snimi clovek nebal fotit za dazda a este by mohli do poloprofi zaradit aj niejaky ten full frame
Ved hej taka c50d alebo c40d by mi uplne stacil len by mohli byt viac vodeodolne aby sa snimi clovek nebal fotit za dazda a este by mohli do poloprofi zaradit aj niejaky ten full frame
poloprofi FF je 5D rada. profi je len 1D/1Ds, tak ako v Nikone D3/D3x
este bud rad ze nemas vacsiu kartu;) mne zase toto seriove snimanie s casovacom vobec nefunguje.:( bez ohladu na to kolko snimkov nastavim, urobi iba jeden zaber. viete prosim niekto co som zase prehliadla?
Nadstavenie c 450d
podla tohto odkazu je to strana 53, vypni si predsklopenie zrkadla...
daj si facku za nepouzivanie googlu a hlavy :-D :-D :-D
len si ho pekne nechajte :-P
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie