Zdravim, chcem sa opytat ci je velky rozdiel v odrazovych plochach, ze ci sa lisia kvalitou a podobne, rozum mi vravi ze by tam niejaky velky rozdiel nemal byt. Na mini-max.sk su velmi zaujimave ceny tak preto sa pytam ze ci ich rovno objednat a neriesit
ehm, rozum ti vravi, ze by tam nemal byt rozdiel, krasna to veta... neviem, ako na nu zareagovat slusne, takze sa nadychnem a vydychnem, nadychnem a vydychnem...
ok, takze uprimne: rozdiely su, ale pre teba ako amatera to moze byt jedno.
na mini-max.sk zabudni, su drahi. odporucam ebay.co.uk, mozes usetrit pri najvacsom polovicu...
sorry ale keby si pozorne cital ten nadych vydych si si mohol nechat aj pre seba...keby si nevedel tak kazdy dycha. Je tam napisane: velky rozdiel. a ze mini-max je drahy? skus zabudnut na ebay a poradit niekolko shopov kde su lacnejsie tie odrazove dosky. jasne ze ebay je najlacnejsi, ja o nom nepochybujem, ale je vzdy jednoduchsie nakupit inde ako na ebay. Uz som nakupoval cez ebay a tak myslim si ze dost ludi by malo problem tam nakupit. Toto vlakto nemusi byt konkretne pre mna ale hocikto kto bude mat zaujem o odrazku mozno tu nakukne a velmi mu to potom nepomoze.
veru, veru...minimax je dost drahy a ani photonet nie je na tom lepsie...objednal som difuzor na blesk za 3$, oni chcu zan 13€ a podla obrazku vyzera ten isty...uvidim, co mozem cakat za 3 dolace a dam vediet :o))
sorry ale keby si pozorne cital ten nadych vydych si si mohol nechat aj pre seba...keby si nevedel tak kazdy dycha. Je tam napisane: velky rozdiel. a ze mini-max je drahy? skus zabudnut na ebay a poradit niekolko shopov kde su lacnejsie tie odrazove dosky. jasne ze ebay je najlacnejsi, ja o nom nepochybujem, ale je vzdy jednoduchsie nakupit inde ako na ebay. Uz som nakupoval cez ebay a tak myslim si ze dost ludi by malo problem tam nakupit. Toto vlakto nemusi byt konkretne pre mna ale hocikto kto bude mat zaujem o odrazku mozno tu nakukne a velmi mu to potom nepomoze.
je tam podstatny rozdiel v kvalite, ked ti najkvalitnejsie ti vydrzia tisice zlozeni a rozlozeni a tie najlacnejsie ti zacnu pomaly po par desiatkach odlupovat zlatu a striebornu stranu, horsie odrazat, budu na zhyboch zosuchane... narazal som na tvoju ´fantasticku konstrukciu vety´...
co je tazke na nakupovani cez ebay?!?! kliknes - buy now, zaplatis a cakas, kym ti to dojde domov.
Ked uz je tu tema na odrazne dosky. Neviete niekto pod akym nazvom hladat mierne oteplujucu odrazku (nie zlatu)? Na pohlad vyzera ako strieborna, rozdiel vidiet, len ked si ich das vedla seba. Mali sme taku na workshope a ked som ju chcel najst, tak som si uz neposmenul, ako sa to volalo.
Ked uz je tu tema na odrazne dosky. Neviete niekto pod akym nazvom hladat mierne oteplujucu odrazku (nie zlatu)? Na pohlad vyzera ako strieborna, rozdiel vidiet, len ked si ich das vedla seba. Mali sme taku na workshope a ked som ju chcel najst, tak som si uz neposmenul, ako sa to volalo.
veru, veru...minimax je dost drahy a ani photonet nie je na tom lepsie...objednal som difuzor na blesk za 3$, oni chcu zan 13€ a podla obrazku vyzera ten isty...uvidim, co mozem cakat za 3 dolace a dam vediet :o))
a to som nespominal 3 farebne difuzery na photonette 33€, ebay 5,5 libry :o)))
diki, to som chcel pocut, a ako na ebay zistim, ze sa jedna o kvalitnejsiu/menej kvalitnu odrazku? okrem ceny
ako som pisal, si amater a uplne ti staci ta najlacnejsia. tie drahe a kvalitne stoja podstatne viac, nez je cena na mini-max.sk a oplatia sa kupovat ludom, ktori sa zivia fotenim, lebo si ich daju do nakladov ;)
No však to je taká akú som ja myslel, čo má zlaté a strieborné pásiky.
Inak našiel som jednu v sortimente California Sunbounce, volá sa ´sparkling sun´, ale to je myslím zase iba zmes zlatej a striebornej.
Lastolite má tiež zlato strieborné pásiky, ale v dvoch rôznych pomeroch striebornej ku zlatej.
My sme kupili taketo nieco:
http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p1010529-cz-interfit-225-easygrip-90x60-sunlightwhite
Je to taky zvlastny povrch. Nie je to zlate ale ma to strukturu - na tej fotke to nie je dobre vidiet. Ja som tym osvetloval mladomanzelov a ma to velmi prijemne svetlo - take denne :)).
Hm.. ja sa do tycho veci tead vobec nevyznam. Ale. Skusal som ako odraznu doslu pouzit alobal:) nesmejte sa:) On ale totiz priserne blystal do oci cize bol na portret nepouzitelny. Nema rovnaky efekt aj taka normlane kupena strieborna odrazka potom? dakujem
Odrazna doska
ok, takze uprimne: rozdiely su, ale pre teba ako amatera to moze byt jedno.
na mini-max.sk zabudni, su drahi. odporucam ebay.co.uk, mozes usetrit pri najvacsom polovicu...
co je tazke na nakupovani cez ebay?!?! kliknes - buy now, zaplatis a cakas, kym ti to dojde domov.
Inak kvalitne su napr. Lastolite a Westcott
alebo skus napisat igoo, on ma s tym siahlodlhe skusenosti a vie poradit ;)
http://www.darian.sk/components/com_virtuemart/shop_image/product/obrazky.php?image=408c5abd1b270f362054aa5d0a73fa1b.jpg&watermark_text=www.darian.sk&watermark_color=cccccc
Inak našiel som jednu v sortimente California Sunbounce, volá sa ´sparkling sun´, ale to je myslím zase iba zmes zlatej a striebornej.
Lastolite má tiež zlato strieborné pásiky, ale v dvoch rôznych pomeroch striebornej ku zlatej.
http://www.darian.sk/components/com_virtuemart/shop_image/product/obrazky.php?image=5e46762fa31661dd56a30fae8ac2a478.jpg&watermark_text=www.darian.sk&watermark_color=cccccc
http://www.darian.sk/components/com_virtuemart/shop_image/product/obrazky.php?image=5e46762fa31661dd56a30fae8ac2a478.jpg&watermark_text=www.darian.sk&watermark_color=cccccc
http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p1010529-cz-interfit-225-easygrip-90x60-sunlightwhite
Je to taky zvlastny povrch. Nie je to zlate ale ma to strukturu - na tej fotke to nie je dobre vidiet. Ja som tym osvetloval mladomanzelov a ma to velmi prijemne svetlo - take denne :)).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa