tak to neviem ako si vypocital. Kolko fotiek sa pohybuje na hranici fyzikalnych moznosti? Mozno interierova reportazna fotografia, kde nieje mozne pouzit stativ. Podla mna si v priklade pouzil moc velky extrem. Zabehnuty fotograf si vie pomoct, dvoj dnovy si zapne plny program a tie vymozenosti Marku II su odstavene.
to je ironia clovece. Moj nazor na profesionala nespociva v tom ze kto ma drahsiu vybavu, jedna moja znama ma 350D to je tusim, a ked sa clovek pozrie na jej fotografie tak to az dych vyraza, casto krat su lepsie ako ked ma niekdo 50D alebo aj vyssie... Mne nezalezi na vybave, profesional sa predsa hodnoti podla vystupu/fotografii...
to je ironia clovece. Moj nazor na profesionala nespociva v tom ze kto ma drahsiu vybavu, jedna moja znama ma 350D to je tusim, a ked sa clovek pozrie na jej fotografie tak to az dych vyraza, casto krat su lepsie ako ked ma niekdo 50D alebo aj vyssie... Mne nezalezi na vybave, profesional sa predsa hodnoti podla vystupu/fotografii...
SOM POLOPROFESIONAL ?
...aj keď je možno profesionál z tvojho pohľadu iným profesionálom ako ten z toho môjho......(podotýkam,výbavou to nebude)...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa