Zdravím. Chcel by som sa spýtať nemáte náhodou info o novom eos 60d. Našiel som také info, že by mal vjsť koncom augusta...http://www.northlight-images.co.uk/cameras/Canon_60D.html...to bolo písané začiatkom júna tuším...Canonáci viete to potvrdiť? :)
Pochybujem, neni najmensi dovod aby vysiel novy 60D, to je hovadina, ved je cersty 50D a to je fasacka masinka. Co viem, tak z profi triedy ma byt tento rok len nahrada za 1D Mark III - reportazny variant, ten sa doslova pyta na trh. A 60D pride asi v Auguste, ale 2010!
Pochybujem, neni najmensi dovod aby vysiel novy 60D, to je hovadina, ved je cersty 50D a to je fasacka masinka. Co viem, tak z profi triedy ma byt tento rok len nahrada za 1D Mark III - reportazny variant, ten sa doslova pyta na trh. A 60D pride asi v Auguste, ale 2010!
ach jake, zase sa vyjadrujes k veciam, do ktorych vobec nevidis...
50D - august 2008
40D - august 2007
30D - februar 2006
20Da - januar 2005 (astrofoto)
20D - august 2004
je tam relativne jasna linia obnovy kazdy rok, preto je velmi pravdepodobne, ze pride canon s novym telom 60D do konca roka.
500D - marec 2009
450D - januar 2008
400D - august 2006
350D - februar 2005
300D - august 2003
ps: ako sa pyta na trh?!?! co? az na extremne ISO v nicom 1D MarkIII v NICOM nezaostava za Nikonom. dokonca vdaka 1.3x cropu je na sportovu fotografiu, kde sa pouziva najviac, VYHODNEJSI.
ano ano.. ja to cakam tak v auguste-sept ..... dufajme ze uz spravie nieco dobre nie smiesne 50D-cko.... ale praveho nastupcu 40D-cka s vysokym ISO a tychlym AF :)))
Ak bude nova 60D tak by ma potesilo keby namiesto aps-c cipu dali radsej aps-h tie co davaju do Markov to by vypalilo rybnik nikonu v poloprofesionalnej triede
afkaa diky pekne, len preto sa pýtam, lebo august-september nie je až ta kďaleko a nesmelo dúfam, že kvôli tomu pôjde cena 50D trocha nižšie...teda asi počkám a šetríme eurá ďalej a diky za komenty aj ostatným..
to tomino070: vidíš môj zlatý niekto je ochotný odpovedať normálne, nie hneď nadávať na druhého...
Podla mna kanon pusti na trh nastupcu 50D az ked nikon bude mat D400
Všetko nasvedčuje tomu, že v najbližšej dobe sa nechystá D400 ale ´iba´ D300s. Na prelome júla a augusta má Nikon naplánované nejaké tlačovky, takže to by mohol byť možný termín uvedenia.
neni to zaujímavé, že len tebe to vadí???že ty to riešiš celý boží deň??? keď máš niečo osobne proti mne tak si to môžeme v stredu vyjasniť a môžeš mi povedať do očí...v stredu som BA.
prijimam stavky na zapas conan vs.tomino :o)) seky a kreditky neberiem, objektivy a oblicky akceptujem :o)) vsetky prava vyhradene, porusenie sa tresta klacanim na polienku v kute :o))
neni to zaujímavé, že len tebe to vadí???že ty to riešiš celý boží deň??? keď máš niečo osobne proti mne tak si to môžeme v stredu vyjasniť a môžeš mi povedať do očí...v stredu som BA.
dychaj borec, len sa sam zhadzujes takymito vyjadreniami...
dychaj borec, len sa sam zhadzujes takymito vyjadreniami...
vyjadrenia...neviem či si čítal, že čo na mňa napísal dnes ráno.asi admin to už dovtedy stihol vymazať...teda vieš odtiaľ-potiaľ...neviem čo si o sebe myslí...
vyjadrenia...neviem či si čítal, že čo na mňa napísal dnes ráno.asi admin to už dovtedy stihol vymazať...teda vieš odtiaľ-potiaľ...neviem čo si o sebe myslí...
zaujimave, no tesim sa co to bude zac...
o vacsom cipe pochybujem, ale bolo by to nadherne prekvapenie (aj ked nie pre mna lebo som chudobnejsi ako kostolna mys (tak sa to hovori, vsak?))
canon eos 60d
50D - august 2008
40D - august 2007
30D - februar 2006
20Da - januar 2005 (astrofoto)
20D - august 2004
je tam relativne jasna linia obnovy kazdy rok, preto je velmi pravdepodobne, ze pride canon s novym telom 60D do konca roka.
500D - marec 2009
450D - januar 2008
400D - august 2006
350D - februar 2005
300D - august 2003
ps: ako sa pyta na trh?!?! co? az na extremne ISO v nicom 1D MarkIII v NICOM nezaostava za Nikonom. dokonca vdaka 1.3x cropu je na sportovu fotografiu, kde sa pouziva najviac, VYHODNEJSI.
to tomino070: vidíš môj zlatý niekto je ochotný odpovedať normálne, nie hneď nadávať na druhého...
D300 - august 2007
D200 - november 2005
D100 - februar 2002
doplnim:
Canon 10D - februar 2003
Canon D60 - februar 2002
ked si to spocitas, tak Canon vydal v ´semi-profesional´ od 2002 6 modelov + 1 na astrofotografiu, Nikon len 3.
o vacsom cipe pochybujem, ale bolo by to nadherne prekvapenie (aj ked nie pre mna lebo som chudobnejsi ako kostolna mys (tak sa to hovori, vsak?))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa