Ahojte,
pribudlo v mojej výbave tento zázrak - "Fujiyama 0.45 AF Pro Digital Wide Lens with Macro"
Viete o ňom niečo ? na čo je určený ? Neviem nikde vyhrabat dokumentaciu k nemu, jedine na internete som nasiel ze stoji asi 12500 HKD co je priblizne 1100 eur (dostal som to ako dar), co by to mal zvladnut za tie peniaze.
Zo skúšobných záberov (spolu s Nikkor 18-55 VR kit) som zistil zatial :
- má to deformáciu skoro ako fisheye
- veľkú svetelnost (skusobna fotka bez s bleskom a 2x clonou tmava fotka, s nim bez blesku ,1xclona, normalna fotka vela detailov
Srdecne ti k tomu ´zazraku´ gratulujeme! Preboha, co na tom stoji 1100€? Ved je to sirokouhla predsadka na videokameru. Nazval by som to danajskym darom.
seš tomu teda dal ta chujivina na ebay za 7oiro http://cgi.ebay.de/Fujiyama-AF-PRO-Digital-0.45-Wide-Lens-with-Macro_W0QQitemZ200356483642QQcmdZViewItemQQimsxZ20090626?IMSfp=TL090626165002r1380
pekny odrb. esteze som to nekupoval, stranku som nasiel na nete, ale dufam ze darujuci naozaj zaplatil len tych 7 ejro, radsej sa ho nebudem vypytovat na cenu lebo kedm u poviem 7 a on zapltail 1100 co ja som nasiel na nete tak ho trafi slak. Diky.
Fujiyama add-on
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa